'Ovakve stvari su se već događale i nikad nije završilo dobro'

Na redakcijski mail Danas.

28.11.2013.
11:04
VOYO logo

"Ćirilica nije samo pismo Srba u Hrvatskoj, nego su na različitim redakcijama pisana mnoga povijesno važna djela poput, Hvalovog zbornika, Dubrovačkog molitvenika i Nauka krstanjskog. Hrvatska redakcija ćirilice je korištena u Dalmaciji, na Braču, Hvaru, u Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Poznato je da su hrvatsku redakciju ćirilice koristili i Zrinski u službene svrhe. Ćirilica je pismo naše bogate prošlosti. Sve ostalo je licemjerje.

Kako je počeo cirkus?

Otkako je počeo cirkus s referendumom, jasno je da se crkveni oci boje uvođenja poreznih obveza koje bi morali plaćati, te zdušno potpomažu renesansu radikalne desnice u Hrvatskoj. Prvi korak je onemogućiti prava jedne manjine, a drugi potvrditi svoju moć kroz još jednu dozu stravične diskriminacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitam se koji će biti treći korak. Ništa dobro, u to sam siguran. Ovakve stvari se nisu dešavale samo u hrvatskoj prošlosti, nego diljem Europe i nikad nije završilo dobro. Nažalost, ovih dana se ponovno moramo s razlogom prisjetiti mračnog dijela naše i svjetske povijesti.

Protiv nadolazećeg terora

Nedjelja je dan kad možemo ne samo zaustaviti kršenje prava jedne manjine, nego ustati PROTIV nadolazećeg terora kojim će se malo pomalo kresati prava svima. Sugrađani, budite odgovorni, izađite na referendum i spriječite teror lažne većine. Vas ne zastupa U ime obitelji, niti HRAST, niti Crkva koja je sve ovo zakuhala. Sve što oni zastupaju je dobro poznati mrak u kojem, vjerujte mi, nitko od nas ne želi živjeti", komentirao je čitatelj Danas.hr-a. Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo