OVAKO JEDAN ZASTUPNIK VIDI MIROSLAVA ŠKORU: / 'On je vuk u janjećoj koži, a ekipa oko njega nama je neprihvatljiva'

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

'Mislim da je Miroslav Škoro janje u vučjoj koži. Ekipa oko njega nama je neprihvatljiva, oni su ekstremna desnica. Mi pred građane izlazimo samostalno'

19.5.2020.
12:51
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Zastupnik HNS-a u Saboru, Stjepan Čuraj, rekao je za N1 da HNS na predstojećim parlamentarnim izborima izlazi samostalno. Birat će se, kaže, ne samo između Andreja Plenkovića i Davora Bernardića, nego i između stranaka s kojima će HDZ i SDP koalirati.

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

22.04.2020., Zagreb - Sabor je 16. sjednicu nastavio raspravom o dopuni Zakona o strancima. Stjepan Curaj

"Birat ćemo, osim Plenkovića i Bernardića, i ljude s kojima će oni koalirati. Mislim da je Miroslav Škoro janje u vučjoj koži. Ekipa oko njega nama je neprihvatljiva, oni su ekstremna desnica. Mi pred građane izlazimo s rezultatima, samostalno", rekao je Čuraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BATINIĆ SMATRA DA BIRAČI NEĆE KAZNITI HNS ZBOG KOALICIJE S HDZ-OM: /

'Očekujemo tri do četiri mandata nakon izbora'

Image
BATINIĆ SMATRA DA BIRAČI NEĆE KAZNITI HNS ZBOG KOALICIJE S HDZ-OM: /

'Očekujemo tri do četiri mandata nakon izbora'

Unijeli su promjene u Vladu

Rekao je i da mu laska to što se premijer Plenković ispričava za ulazak HNS-a u Vladu, jer misli da se time vidi da je HNS donio promjene u Vladu. "Neke smo stavove čvrsto držali, nismo posustajali i drago mi je čuti da smo donijeli dobre promjene u Vladu. Prije tri godine ulazak u HDZ-ovu vladu bio nam je jedan od najtežih dana u životu i ne može se reći da nije utjecalo na stranku, ali vrijedilo je i zbog Agrokora, smanjenja postotka u ekstremnoj desnici...

Niti jedna stranka ne može staviti svoje interese ispred države, napravili smo nešto dobro za državu, a na štetu stranke. Naš je uspjeh bilo dati Vladu da se ne ide u izbore, Agrokor je dobio roll up kredit nakon našeg ulaska u Vladu. Ni jedna kuna državnog novca nije ušla u Agrokor. Mi najmanje u dvije izborne jedinice imamo dobar rejting, tako da najmanje možemo računati na dva zastupnika, ali bit će i iznenađenja", rekao je Čuraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo