Brzi i žestoki 7 / Ovako će izgledati posljednji film pokojnog Paula Walkera

Image

U Los Angelesu je prikazan prvi službeni trailer sedmog nastavka popularne sage o jurnjavi na četiri kotača - 'Brzi i žestoki'. To je ujedno i posljednji film Paula Walkera, koji je usred snimanja filma tragično poginuo u prometnoj nesreći.

2.11.2014.
15:45
VOYO logo

U proljeće 2015. godine na velika platna stiže sedmi nastavak megapopularnog filmskog serijala o jurnjavi na četiri kotača - 'Brzi i žestoki', originalnog naziva 'Furious 7'.

Radi se također o posljednjem filmu koji je snimio američki glumac Paul Walker, koji je u 41. godini života, za vrijeme snimanja navedenog filma, tragično poginuo u prometnoj nesreći. Kako se nesreća dogodila u trenutku dok film još nije bio kompletno snimljen, filmska je ekipa scene s glavnim glumcem dovršavala uz pomoć računalne tehnologije, kao i Paulove braće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim se ulogama pojavljuje već standardna ekipa iz prijašnjih nastavaka, uključujući Vina Diesela, Michelle Rodríguez, Jordanu Brewster, Tyresea Gibsona, Chrisa 'Ludacris' Bridgesa, ali i uz jedno novo poznato holivudsko ime, Jasona Stathama.

Uživajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo