ZAPLEŠI POPUT RIHANNE / Ovaj badić učinit će vas zvijezdom plaže

Image

Izgledat ćete zavodljivo i seksi na užarenom ljetnom suncu, a možete odabrati jednu od jarkih boja, koja će činiti savršen kontrast s vašom potamnjelom puti.

4.6.2013.
14:09
VOYO logo

Svake godine ista priča, hodanje po trgovinama i isprobavanje kupaćih kostima u kabinama sa zrcalima koja, zakleli biste se, podcrtaju sve vaše mane. Kolektiva i RTL će vas poštedjeti te noćne more i poslati ravno na vaša vrata savršen badić s resicama, koji će biti hit ljeta.

U različitim bojama (bijela, crna, tirkizna, žuta, pink, narančasta, plava), kupaći kostim s resicama učinit će vas zvijezdom plaže. Izgledat ćete zavodljivo i seksi na užarenom ljetnom suncu, a možete odabrati jednu od jarkih boja, koja će činiti savršen kontrast s vašom potamnjelom puti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, gornji dio kostima, prekriven resicama, vizualno će vam povećati i istaknuti grudi, dok je donji dio poput regularnih donjih gaća, te će odlično pristajati i onima koji imaju malo šire bokove. Ukratko, želite li ovo ljeto biti u trendu, nabavite kupaći kostim s resicama. I Rihanna ga obožava!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo