Svi ce morati postivati doktrinu dr. Tudmana i djelo Gojka Suska

Ova vlada nije sposobna izvuci zemlju iz krize - porucio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sa Obnoviteljskog sabora Zajednice branitelja HDZ-a "Gojko Susak".

3.5.2014.
14:31
VOYO logo

"Za izvuci zemlju iz ove teske situacije potrebna je jedna strucna i homogena ekipa, oni nisu strucni, niti su homogeni; popucali su po svim savovima, svadaju se unutra Vlade, i unutar jednog ministarstava. Ova Vlada to vise ne moze, ova Vlada je gotova i nje vise nema i treba im netko to reci", rekao je Karamarko.

Sef HDZ-a je potvrdio i kako je Kolinda Grabar Kitarovic i dalje potencijalan kandidat HDZ-a za predsjednicke izbore. Ipak, s konkretnim kandidatom stranka ce u javnost uoci ili nakon izbora za Europski parlament.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dva, tri vrlo ozbiljna kandidata i apsolutno, gospoda koju spominjete je nas vrijedan clan, sposobna zena s vrlo uspjesnom karijerom, mi smo ponosni na nju kao clana, apsolutno jedna od kandidata" rekao je Karamarko.

HDZ se danas prisjeca Gojka Suska, sto je i vrh stranke obiljezio polaganjem vijenaca na zagrebackom Miroguju povodom obljetnice smrti. Odrzan je i Obnoviteljski sabor Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Susak“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svome govoru Karamarko je istaknuo kako se danasnji HDZ temelji na doktrini Franje Tudmana. A upravo su, kaze, Franjo Tudman i Gojko Susak, vodili opravdanu obrambenu politiku. Karamarko je porucio kako je HDZ-ov zadatak vratiti zemlju onima koju su je i zeljeli, za razliku od vladajuce koalicije koji Hrvatsku, kaze Karamarko, nikada nisu zeljeli.

"Svatko ce u kuci moci misliti sto hoce, ali javno morati ce postivati temeljne vrijednosti hrvatske drzave: Domovinski rat, branitelje, nase poginule, Franju Tudmana i Gojka Suska", kazao je Tomislav Karamarko

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ne dopustimo da ton toj hrvatskoj drzavi daju oni koji je nikad nisu voljeli i zeljeli. I koliko kod smo je mi voljeli i zeljeli jer nam je to teklo u krvi, i svih ovih 25 godina postajala je paralelna politika distance od hrvatske drzave, politika cinizma" rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo