DOBILA 12 GODINA ZATVORA / Otkriveno kako se Nuša branila pred sudom. Nikolin otac: 'Ništa mi ne može vratiti sina'

Nuša se branila time da se u hrvanju s njom Turek se sam nabio na nož kad je nasrnuo na nju

22.5.2019.
14:35
VOYO logo

Nuša Bunić danas je na Županijskom sudu u Varaždinu nepravomoćno osuđena na 12 godina zatvora za ubojstvo Nikole Tureka 14. lipnja 2017. godine. 

Presudu je nakon objave komentirao Zdravko Turek, otac preminulog Nikole. Bio je vidno shrvan i teško mu bilo što izgovoriti. "Nemojte me pitati jesam li zadovoljan s presudom, nemojte me ništa o godinama pitati. Ništa mi ne može sina vratiti. Otišao je, nije se više vratio", izustio je Turek, piše Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimalo kako komentira izjavu Danka Bunića, oca osuđene Nuše Bunić, koji je za ovakvu presudu okrivio medije, optuživši ih da su pokrenuli linč koji je utjecao na sud. "Ne bih o gospodinu Buniću. On sam o sebi sve govori", bilo je sve što je rekao Turek.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nuša je prvo rekla da je bila napadnuta, potom da je to bio pokušaj silovanja, a onda da je bila silovana

Image

Sva lica 'krvave' Nuše u sudnici: 12 godina zatvora jer je brutalno ubila bivšeg dečka

Image

Sva lica 'krvave' Nuše u sudnici: 12 godina zatvora jer je brutalno ubila bivšeg dečka

Suđenje Nuši Bunić, koje je trajalo od veljače 2018. godine, bilo je zatvoreno za javnost. Svoju obranu dala je samo u pisanom obliku, onemogućila je sudu da joj postavi pitanja. Njezina obrana je za sud bila neživotna, nelogična i neistinita te je za sud bila neprihvatljiva.

Sutkinja je istaknula da je u svome iskazu Nuša bila kontradiktorna. Prvo je rekla da je bila napadnuta, potom da je to bio pokušaj silovanja, a onda da je bila silovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nuša se branila time da se u hrvanju s njom Turek se sam nabio na nož kad je nasrnuo na nju, no iz rane je vidljivo da je zadana zamahom nožem. Obrana nije uspjela dokazati da ju je Turek napao.

Prema psihovještačenju, Nuši je dijagnosticiran granični poremećaj osobnosti. Vještak je rekao da na pitanja odgovara bez emocionalnog angažmana. Tijekom postupka, osim niza dokaza koji su iznijeti, obavljeno je i psihijatrijsko vještačenje te rekonstrukcija događanja na licu mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, optužnicom se Nušu Bunić teretilo da je 15. lipnja 2017. oko 3 sata u noći na livadi na predjelu zvanom Beli kipi uz rijeku Dravu na području Varaždina, s ciljem da ga usmrti, svog bivšeg dečka Nikolu Tureka ubola nožem dužine oštrice 9,5 centimetara u predjelu vrata te mu prerezala karotidnu arteriju, piše Varaždinski.hr

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo