Otkriven identitet Hrvatice, udovice glavnog operativca Bin Ladena

Hrvatica Amina, za čiju je priču nedavno u javnost iznio danski obavještajac opisujući kako ju je upoznao s glavnim operativcem Bin Ladena nije iz Zagreba kako se prvotno vjerovalo.

23.10.2012.
22:34
VOYO logo

Hrvatica Amina, koja je zapadne obavještajce nehotice dovela do svog supruga i jednog od vodećih svjetskih terorista Anwara Al-Awlakija, koji je zatim poginuo u napadu bespilotne letjelice, zapravo je 35-godišnja BjelovarčankaI.H. doznaje Večernji list. Tu su informaciju potvrdili i neki njeni bliski prijatelji, a potom i njena obitelj. Za sve njih šok je nemjerljiv.

Radila u Zagrebu i živjela s dečkom, no onda...

I.H. je u Zagrebu završila studij u Zagrebu te je s dečkom živjela i radila u jednoj tvrtki na Trešnjevci. Odgajana je kao katolkinja, no prije nekoliko godina susret s Kur’anom je preusmjerio sve njezine puteve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana njen daljnji tijek života u medijima je iznio danski obavještajac Morten Storm. Opisao je kako ju je on spojio sa sad već pokojnim suprugom Al-Awlakijem te kako danas živi u Jemenu i sprema se postati bombaš samoubojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo