omiljena lica RTL Kockice / Otkrivamo čime se bave Anja, Davor i Ivan kad izađu iz televizora

Tko god ima djecu, zna za Anju, Davora i Ivana. Voditelji RTL-ove Kockice postali su prave zvijezde među onima koji nemaju pravo glasa, ali zato s punim pravom uzimaju daljinski i prebacuju na omiljeni im program. I zato je vrijeme da ovaj veseli trojac upoznate i izvan granica ove male šarene kutije koju volimo nazivati televizorom.

18.4.2014.
18:10
VOYO logo

Možda ovo ne bismo smjeli reći, ali od ove vesele ekipe naučit ćete gotovo koliko i od vaše učiteljice. I zato bi bio red da predstavimo veseli voditeljski trojac - Anju, Davora i Ivana, koji su dio male, ali zato jako produktivne i odlično uigrane ekipe RTL Kockice.  

"Tim Kockice je super. Ima nas relativno malo - pet nas je, ali zato smo se jako dobro sprijateljili. Radimo kao jedan i jako je veselo svaki dan", rekao je Ivan Kralj.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da se simpatična Anja neće naljutiti što prvo predstavljamo momke, ali Davor nas ipak vodi u nebo. Jer kad ne plovi u emisijama 'Mali znanstvenici' i 'Vremeplov', plovi zrakom u svom motornom zmaju.  

"Adrenalin je na najvećoj razini i prekrasan je pogled. Čak je i umirujuć, koliko god da ima termike koja te baca, ali stvarno te pogled smiri", kaže Davor Balažin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je u zraku, valjda ne čuje kako malo kopamo po njegovu privatnom životu, pa ćemo na radost gledateljica spomenuti kako je ovaj 24-godišnji Čakovčanin trenutačno slobodan poput ptice pokraj koje leti. Kad u rukama ne drži komande motornog zmaja, onda drži gitaru ili ragbi loptu jer jednostavno ne može biti na miru. A i on ima sve manje mira od obožavateljica koje ga prepoznaju.

"Ima više sad valjda zbog medijske eksponiranosti pa mi se malo više prilazi", kaže Davor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali prvo trebaju nešto pitati i njegovu kolegicu iz emisije 'Mali znanstvenici'. Anju se često može vidjeti na biciklu jer njime najlakše gradom putuje na snimanje Kockice, satove suvremenog plesa i Akademiju dramskih umjetnosti. Uskoro će se ova simpatična 24-godišnjakinja okititi titulom magistrice glume.

"Sama ta titula ne znači baš puno, ali su super stvari koje smo prošli zajedno, s ljudima s kojima sam u ovih pet godina svašta prošla, raznim profesorima, razni projekti, predstave, ispiti, radionice, stvarno je bilo svega u tih pet godina", kaže Anja Đurinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato ste je mogli vidjeti u raznim predstavama ili možda kako se pokraj vas sunča ili pleše u Baškoj na Krku.

Plavom bojom ćemo uploviti do našeg trećeg voditelja, mladolika izgleda, a iskusnog oka. Jer 34-godišnji Ivan je na RTL-u već deset godina, znači od samoga početka vaše omiljene televizije. Dok vi na Kockici u emisiji 'Idemo u ZOO' gledate njega, on možda snima vas jer kad ne radi, gleda kroz objektiv fotoaparata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za fotografiju je najviše kriv moj klinac, sin Vito, jer kad se on rodio ja sam htio imati lijepe i dobre fotke djeteta. Tako sam se počeo baviti time i ušao sve više u to, što me dovelo do ovog posla kojim se danas bavim", kaže Ivan Kralj.

Ono što je zajedničko svim voditeljima Kockice je da vole biti u pokretu, a Ivana ćete uglavnom vidjeti na dasci - ljeti na wakeboardu, zimi na snowboardu, a ostalo vrijeme s fotoaparatom u ruci. Dok naši voditelji donose odgovore na životna pitanja i sami su zajedno s vama uspjeli doznati mnogo toga što donedavno nisu znali, bez obzira na to koliko nova saznanja koji put bila bizarna.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro završavaju 'Mali znanstvenici', a kreću 'Mali detektivi', pa ćete Anju i Davora gledati u novim avanturama s trikovima koji će vam u životu jako dobro doći. Kao i jako važan savjet za kraj.  

"Budite dobri, puno učite i sve će vam se isplatiti", poručuje vam Davor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je stvar što se naučiti, ali i zabaviti može i bez knjige u ruci. Koji je to broj na vašem daljinskom upravljaču, vjerojatno ste dosada već naučili. Jer kad nema škole, pravo je vrijeme za Kockicu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo