bryan cranston najavio / 'Otkrit ću sve tajne i laži koje sam živio tijekom snimanja Breaking Bada'

Image
Foto: HT/Press Association/PIXSELL

Emmyjem ovjenčan glumac najavio je da će napisati autobiografiju o svom životu i poslu glumca.

5.4.2014.
10:13
HT/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda serije "Na putu prema dolje" (Breaking Bad) Bryan Cranston napisat će autobiografiju o svom životu i poslu glumca, a knjiga bi trebala izaći 2015., prenosi časopis Rolling Stone.

Emmyjem ovjenčan glumac najavio je da će u knjizi "ispričati priče o svom životu i otkriti tajne i laži s kojima je živio šest godina koliko je trajalo snimanje serije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče njegovih spisateljskih sposobnosti, Cranston ima zasluga za pisanje nekoliko scenarija, a Scribnerov izdavač Nan Graham ocijenio je da Cranston "piše na jednak način kako glumi - sa žestokom predanošću, inteligencijom i humorom".

Gradeći dug životopis s jednokratnim i sporednim ulogama u filmovima i TV serijama (uključujući ulogu Jerryjevog zubara u seriji "Seinfeld"), Cranston se kao glumac uzdigao tek 2000. u ulozi zbunjenog oca Hala, sina petoro tinejdžera u seriji "Malcolm u sredini" (Malcolm in the Middle).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao je 2008. u ulozi karijere u seriji "Na putu prema dolje" kao Walter White - profesor kemije koji se, kada dozna da ima rak pluća i da mu preostaje godina dana života, upušta u kriminalne radnje. Za tu je ulogu osvojio četiri Emmyja za glavnu ulogu u dramskoj seriji i Zlatni globus za najboljeg glumca u TV seriji.

Kao rezultat uspjeha u seriji čije je snimanje završeno prošle godine, Cranston se razgranao poslije i u svijetu filma pojavivši se u filmovima poput "Vožnja" (Drive) i "Cijena istine" (The Lincoln Lawyer) kao i u kazališnim produkcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno tumači ulogu predsjednika Lyndon B. Johnson u brodvejskoj predstavi "All the Way", a glumit će i u nadolazećem remakeu "Godzilla".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo