SLABA PRETPRODAJA ULAZNICA / Otkazan Glory Dayz Festival!

Image

Festival se prvotno trebao održati na Zagrebačkom Velesajmu, no slaba pretprodaja ulaznica natjerala je organizatore da ga presele u Tvornicu kulture.

14.9.2012.
13:14
VOYO logo

Prvo izdanje Glory Dayz Festivala ipak se neće održati, objavili su organizatori u petak.

"Nakon nedavnog preseljenja festivala sa Zagrebačkog Velesajma u Tvornicu kulture, organizatori su dali sve od sebe da se festival održi u što manje izmijenjenom obliku, no svi naknadni događaji doveli su do toga da se festival jednostavno mora otkazati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podvlačenjem crte se shvatilo kako je nemoguće održati festival u njenom izvornom ili bar približno izvornom obliku.

Već samim preseljenjem festivala sa Zagrebačkog Velesajama u Tvornicu Kulture pred organizatorom je bio nezavidan zadatak rješavanja teške tehničke križaljke kako bi se ispunili svi uvjeti svih bendova u sad smanjenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći problem bila je vrlo spora pretprodaja ulaznica, a loše ekonomske prognoze te trenutačno stanje u državi nisu pomogli našem entuzijazmu te bi održavanje festivala uz sve navedeno bio kompromis na koji, jednostavno, nismo mogli pristati", stoji u priopćenju.

Glory Dayz je bio najavljen za 28. i 29. rujna, a trebali su nastupiti Saint Etienne, Spritualized, Cults i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti od ponedjeljka, 17. rujna do 17. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo