janko Ehrlich-Zdvořák / Otac mladića koji je vozio Mercedes: 'Žao mi je zbog svega, dosad nije imao ovakvih cirkusa'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Ne znam što se točno dogodilo. Sinoć mi je stigla poruka na mobitel da je moj sin imao prometnu nesreću. Nakon sat i pol zvali su me iz policije da mi kažu da je sin imao prometnu nesreću, da je on dobro, ali da je auto smrskan i da ima ozlijeđenih', rekao je

17.6.2023.
12:24
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Janko Ehrlich-Zdvořák, otac 23-godišnjeg mladića Jana Ehrlicha koji se sinoć oko 22 sata na parkiralištu u Buzinu automobilom zabio u skupinu ljudi i u drugi automobil za Jutarnji list je ispričao da je šokiran zbog nesreće koju je izazvao njegov sin jedinac.

"Ne znam što se točno dogodilo. Sinoć mi je stigla poruka na mobitel da je moj sin imao prometnu nesreću. Nakon sat i pol zvali su me iz policije da mi kažu da je sin imao prometnu nesreću, da je on dobro, ali da je auto smrskan i da ima ozlijeđenih", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SUPERNOVA GRUPA: /

Iz trgovačkog centra o nesreći za Danas.hr: 'Potreseni smo ovom tragedijom. Kontaktirali smo policiju'

Image
SUPERNOVA GRUPA: /

Iz trgovačkog centra o nesreći za Danas.hr: 'Potreseni smo ovom tragedijom. Kontaktirali smo policiju'

Dodao je i da je njegov sin student poslovnog menadžmenta te da se bavi preprodajom automobila te da je i Mercedes kojim je uzrokovao nesreću kupio kako bi ga preprodao.

"Popriličan šok mi je ovo sve. Nisam se još čuo s njim i išao kod njega. Žao mi je zbog svega što se dogodilo. On je inače dobar i nije dosad imao ovakvih cirkusa. Ne radi gluposti, ne pije, ali znao mi je reći da se s ekipom zna naći negdje na parkiralištima gdje nema nikoga i da znaju brzo voziti", rekao je pa dodao da je imao prekršajne kazne zbog prebrze vožnje, ali i to da se nikad ništa slično ovome nije ranije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ehrlich-Zdvořák predsjednik je udruge Spinalne ozljede Zagreb, osoba je s invaliditetom i potrebna mu je, kaže, sinova pomoć. Za Tportal je ispričao da je kao tinejdžer skočio na glavu u jarunsko jezero i udario u dno.

"U tom trenutku, puknuo mu je šesti kralježak u vratu te mu je tom prilikom stradala leđna moždina. Bio je to dakle, trenutak, nakon kojeg je osuđen na kolica", rekao je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo