Bijesan je na medije / Otac 'Mad Maxa' iz Splita sad brani sina: 'Dodani su brzina i specijalni efekti. To je sve nerealno'

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Otac Adriana P. prije nekoliko dana pričao je kako se slaže s odlukom o pritvoru za sina, a sad se ljuti na medije

19.11.2019.
10:08
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Devetnaestogodišnjeg Adriana P. u četvrtak je Prekršajni sud u Splitu kaznili s 80 dana zatvora i novčanom kaznom od 14.000 kuna. U samo 24 minute uspio napraviti više od 80 prometnih prekršaja. 

Najveću kaznu dobio je za višekratno prekoračenje brzine više od 50 kilometara na sat i 50 dana zatvora. Za prelazak na crveno dobio je 30 dana zatvora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac mladića rekao je za 24sata da ne zna ništa o presudi, a bijesan je i zbog toga kako se mediji odnose prema njegovom sinu. 

"Zar je to što moja djeca rade najvažnija vijest u Hrvatskoj? Gledajte, to je sve ništa, to nije ništa istinito. To je zafrkancija. Adrian i njegovi prijatelji imaju tu opremu za videomontaže, to su sve montirani videi, da ljudi više obraćaju pozornost. Ništa to nije realno, sve je montirano", bijesno je rekao otac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je kako snimka jurnjave nije realna, te da su joj dodani brzina i specijalni efekti.

"Onoj jurnjavi su dodani brzina i specijalni efekti. Kažem vam, oni rade videospotove, bave se produkcijom i imaju specijalnu američku opremu za efekte. Recimo, ja sam sinoć gledao film u kojem su izvanzemaljci okupirali Zemlju. Zašto to niste objavili, da su nas okupirali izvanzemaljci? To je sve nerealno, ne možemo to uzeti kao dokazni materijal. Osim toga, ne možemo dokazati da je on vozio. Je li ga policija vidjela? Nije. Je li ga zaustavila? Nije", izjavio je za 24sata

Prije nekoliko dana otac mladića pričao je drugačije, tad je pričao da je sinu morao lancima vezati motocikl te da se slaže s odlukom o pritvoru.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo