Komentirao slučaj prevare / Otac djevojčice Mile oglasio se na Facebooku: 'I dalje je dobro. Raste kao gljiva i brblja kao tata'

Image
Foto: RTL

No, informacije o stanju njegove kćeri nije primaran motiv njegove objave

14.1.2021.
16:53
RTL
VOYO logo

Marin Rončević, otac djevojčice Mile koja je ujedinila Hrvatsku te koja se prije nekoliko mjeseci vratila s uspješnog liječenja u SAD-u, na svom je Facebook profilu poručio da se dijete dobro oporavlja.

"Veliki pozdrav svim clanovima obitelji, prijateljima, poznanicima i generalno svim ljudima dobre volje. Dugo se nisam javljao jer smatram da je nepotrebno i jer ne zelimo medijsku pojavnost. Bogu i dobrim ljudima hvala, Mila je i dalje dobro sto je za nas osobno najbitnije. Raste kao gljiva i brblja kao tata. Samo bolje prica engleski", napisao je Rončević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, informacije o stanju njegove kćeri nije primaran motiv njegove objave. Naime, u podužem postu komentirao je nedavnu vijest o muškarcu koji je donacije građana za pomoć njegovoj bolesnoj ženi potrošio. Istaknuo je kako je zgrožen, ali da neće suditi.

Image
Prikupio 3,1 milijun kuna /

Molio građane za pomoć za bolesnu suprugu i onda prokockao novac: 'Bila mi je to neka vrsta ispušnog ventila'

Image
Prikupio 3,1 milijun kuna /

Molio građane za pomoć za bolesnu suprugu i onda prokockao novac: 'Bila mi je to neka vrsta ispušnog ventila'

"Novine su pune Dina, covjeka koji je molio pomoc za svoju obitelj, dvoje djece i zenu tesko bolesnu od raka da bi (navodno) do lipnja ove godine na kocku spalio preko 3 milijuna kuna. Iskreno se nadam da je bar dio love dosao do obitelji. Ponavljam, ako je istina, on je u tom slucaju tesko bolestan covjek i napravio je svima ogromnu stetu – prvenstveno svojoj obitelji, ali u buducnosti i svim onim obiteljima koje budu trazile pomoć. Dina necu sudit. On je dugo molio pomoć, ne samo financijsku. Ne opravdavam ga nikako, zgrožen sam, ali za sudjenje prvenstveno postoji nadlezni sud – nije političar da se moze izvući s ukradenim milijunima", piše Rončević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći dio svoje objave posvetio je Zakladi Mila i, kako kaže, implikacijama koje su nastale zbog slučaja prijevare.

"U Zakladi, od prvog dana do danas, nije potrosena niti jedna lipa na putni trosak clanova, mobitel, internet, naknadu, placu, dnevnicu, marendu, najam prostora ili bilo cega drugoga. Svi su troskovi bili i jesu iskljucivo medicinski – za lijecenje, terapije, lijekove i smjestaj obitelji na lijecenju", poručio je Rončević te u nastavku svoje objave napisao sve izdatke Zaklade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu možete u cijelosti pročitati na njegovom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo