InDizajn by Mirjana Mikulec / Osvojite knjigu o uređenju interijera

Image
Foto: RTL

Mirjana Mikulec, jedna od vodećih dizajnerica interijera u Hrvatskoj, nakon izdanih šest knjiga o uređenju interijera, ima i svoju TV emisiju – InDizajn by Mirjana Mikulec na RTL2 svaku nedjelju od 17:10 sati!

18.4.2012.
17:54
RTL
VOYO logo

Svojoj već brojnoj publici, kao i svim ljubiteljima uređenja interijera, ova vrijedna dizajnerica  svake nedjelje na RTL2 donosi korisne savjete, ideje, novitete!

Ovog proljeća procvjetajte i vi u prostoru o kakvom ste uvijek maštali! U ovotjednoj nagradnoj igri poklanjamo vam i popularno tiskano izdanje o uređenju interijera, 'Mirjana Mikulec – kuhinje i blagovaonice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL 2 i Mirjana Mikulec svojim najvjernijim gledateljima poklanjaju priručnik o uređenju interijera – kuhinja i blagovaonica!

Pet gledatelja koji točno odgovore na pitanje dobivaju ovu korisnu knjigu uz koju se nalaze i poklon kuponi za povoljnije opremanje doma! Požurite, jer 23.travnja izvlačimo sretne dobitnike!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovoljno je da odgovorite na postavljeno pitanje:

U prošloj emisiji (15.4.) InDizajn s Mirjanom Mikulec, u dijelu Make over preuredili smo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Dječju sobu

2. Blagovaonicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Dnevni boravak

Nagrađujemo 5 najbržih pošiljatelja koji točno odgovore na postavljeno pitanje. Svoje odgovore i podatke (ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona) šaljite na e-mail adresu: nagradna@rtl.hr .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjigu ćemo poslati poštom, te bi iste trebali stići na adresu dobitnika kroz mjesec dana od izvlačenja dobitnika.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo