oštro na facebooku / Ostojić: 'Ja nisam vaš od glave do pete, pobijedili su moji '45., kao i ja '95.'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić stao je u obranu Mile Kekina, zbog čije pjesme 'Ja nisam vaš' desnica se dignula na zadnje noge, vlastitim tipkanjem stihova na Facebooku

8.3.2016.
9:37
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Mile Kekin otpjevao kako su njegovi dobili '45. i time naljutio desnicu, ali i frontmena splitskog Đubriva Tonija Anićića, koji mu je uzvratio kako je predvodnik Hladnog piva izgubio 1995. godine, oglasio se i jedan političar.

Naime, bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je u svom stilu na Facebooku napisao svoju verziju Miline pjesme 'Ja nisam vaš' u kojoj se obračunao s Đubrivom, Bujancem i fašistima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ja nisam vaš, pobijedili su moji '45., kao i ja '95. Ne, ja nisam vaš od glave do pete, jer znam sto je crno, a sto je bijelo ma koliko vam nijanse sive bile svete", započeo je Ostojić.

"Ne, baš nisam vaš i đubrivo bacam na vaše sjete. Nisam vaš, fašisti patuljasti, jer talenta nemam da dođem do para, klati ne pomišljam, pred zid voditi đaka ili vješati na trgovima - niti znam niti bih imao znaka. Vime je vaše znano, a stihovi i rime jedino u đubrivu prepoznato", nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I stat ću pred vas, čuvati vlastito i tuđe dijete, kao što su moji stali da bi pobijedili '45., a onda i mi '95. Ne, nisam vas", poručio je Ostojić. 

Podsjetimo, kada je Aničić objavio svoju neuglazbljenu pjesmu 'Kekin arlekin' na Facebooku, stogao mu je poziv u desničarsku emisiju Bujica Velimira Bijanca. Međutim, on je to odbio obrazloživši tu odluku riječima kako on nije političar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što ću ja tamo? Ja sam glazbenik, a to je politička emisija. Ne želim da me se percipira kao glasnogovornika desnice ni kao protivnika ljevice. Ja sam samo napisao ono što mi je došlo. Možda je ispalo neočekivano i glupo, ali tako je", kazao je za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo