Izbori za stranačka tijela / Osječka podružnica stranke DESNO ima novog predsjednika: Izabran Vedran Novokmet

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Kako je najavio, u narednom razdoblju važno im je konsolidirati stranku kako bi spremno dočekali sve izbore koji slijede

22.6.2019.
14:54
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osječka podružnica stranke Demokratski savez nacionalne obnove (DESNO) objavila je u subotu kako su održani izbori za stranačka tijela te je za predsjednika ponovno izabran Vedran Novokmet.

Predsjedništvo Podružnice čine Stipan Vuković (dopredsjednik) i članovi Ivana Dimić, Olivera Jozefčak, Mario Mišić, Vlado Jukić i Hrvoje Kralj, rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Vedran Novokmet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je najavio, u narednom razdoblju važno im je konsolidirati stranku kako bi spremno dočekali sve izbore koji slijede. 

"Stranka mora spremno dočekati parlamentarne i gradske izbore jer upravo tu očekujemo najveće rezultate. Bit ćemo aktivni i na skorašnjim predsjedničkim izborima, a na koji način o tome ćemo izvijestiti nakon skorašnje sjednice Predsjedništva stranke", naglasio je Novokmet. Na konferenciji je prozvao osječku gradsku upravu za nesnalaženje oko problema vezanih za komarce te je situaciju nazvao alarmantnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova gradska uprava se ne smije opravdavati da oni nisu krivi za komarce, već mora naći rješenje", ustvrdio je Novokmet podsjetivši kako tih problema nije bilo dok je gradonačelnik Osijeka bio predsjednik stranke Desno Anto Đapić.

Desno, kazao je, pozdravlja najavu osječko-baranjskog župana Ivana Anušića prema kojoj će u ponedjeljak komarci biti tretirani zrakoplovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradska uprava ubuduće mora imati pripremljenu strategiju borbe protiv komaraca i ne dovesti sugrađane u ovakvu situaciju. Moraju biti spremni rješavati probleme koji muče sugrađane, jer je u konačnici to njihova dužnost", naglasio je Novokmet. Osvrnuo se i na probleme vezane oko gostovanja hrvatske nogometne reprezentacije na splitskom Poljudu ocijenivši kako takvo ponašanje prema reprezentaciji nije dobro jer "reprezentacija mora biti iznad svih".

"Ovim putem podnosim inicijativu gradskoj upravi i Gradskom vijeću Osijeka da kontaktiraju Hrvatski nogometni savez i traže da grad Osijek bude domaćin utakmice protiv reprezentacije Mađarske jer je Slavonija nebrojeno puta pokazala kako se voli i poštuje hrvatska nogometna reprezentacija", zaključio je Novokmet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo