Sramotan incident u zagrebackoj zracnoj luci

Psihicki rastrojeni Zagrepcanin svoju netrpeljivost prema ziteljima Azije odlucio je pokazati na najgori moguci nacin.

3.12.2014.
10:30
VOYO logo

"Sredovjecni muskarac opalio je turistu samar iz cista mira. Udarac je bio toliko jak da je mladic pao na pod. Priustio mu je ogromnu masnicu na licu i potrgao mu naocale. Pritekli smo nesretniku upomoc i podigli ga s tla, a napadac je nonsalantno odsetao i nastavio hodati po aerodromu, prema izlazu. Digli smo na noge zaposlene u Zracnoj luci. A ne bi li se pravda do kraja zadovoljila, otrcala sam za napadacem sve do izlaza, prema kaficu. Upitala sam ga: 'Sto je vama? Zasto ste ga udarili?' On ce meni na to: 'Znate li da su kosooki Kinezi poubijali 15.000 ljudi?' Trabunjao je jos svasta. Strasno", ispricala je Jutarnjem listu jedna od svjedokinja sramotnog incidenta u zagrebackoj Medunarodnoj zracnoj luci.

Njezinu soku tu nije bio kraj. Obratila se, kaze, i policajcu koji je stajao u blizini i "mrtav hladan tipkao po mobitelu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dahu sam mu, puna dojmova, ispricala sto se dogodilo i pokazala na covjeka koji je osamario turista. A policajac ce na to meni: 'Gdje je Kinez, dovedite mi ga da i on potvrdi dogadaj'. Poludjela sam. Ubrzo je naisao pretuceni turist u pratnji trojice policajaca", kaze svjedokinja.

'Pa ja nisam Kinez'

Kaze da se nesretni turist se tresao k’o siba. Policajci su od njega trazili podatke, a sporazumijevanje nije bilo nimalo lako jer nisu znali engleski. Vremena nije bilo previse jer se mladic morao ukrcati na avion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedokinja incidenta se s mladicem pozdravila i ispricala mu se u ime osobe koja ga je napala.

"Ispricala sam se nekoliko puta jer me sram da taj mladi covjek odlazi iz moje zemlje s takvom uspomenom za cijeli zivot. Rekla sam mu sto mi je napadac rekao za Kineze i likvidacije, a turist mi je na to rekao: 'Pa ja nisam Kinez. Ja sam iz Koreje'", kaze svjedokinja okrsaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident kojem su svjedocili deseci putnika potvrdili su i u policiji, kao i na Plesu.

Muskarac koji je osamario Korejca trenutno se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi. Kada "dode k sebi", odgovarat ce prekrsajno zbog krsenja Zakona o javnom redu i miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo