ULAŽU U TURIZAM / Osam domaćih mirovinskih fondova preuzelo većinski udjel u jednom od najluksuznijih hotela u Dubrovniku

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Dogus grupa prodala je 89,6 posto udjela u Villi Dubrovnik mirovinskim fondovima, koji će poslati ponudu za ostatak dionica

11.8.2021.
18:34
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Turska Dogus grupa prodala je luksuzni hotel Villa Dubrovnik. Većinski vlasnički udjel preuzelo je osam hrvatskih mirovinskih fondova, koji su odmah na Zagrebačkoj burzi najavili ponudu i za preostale dionice, javlja tportal.

ERSTE Plavi obvezni mirovinski fond kategorije A, ERSTE Plavi obvezni mirovinski fond kategorije B, Expert dobrovoljni mirovinski fond, Zatvoreni dobrovoljni cestarski mirovinski fond, Erste zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond, Nestle zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond, Policijski zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond i Pošta zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond sada su stekli većinski udjel u Villi Dubrovnik od 89,6 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o jednom od najluksuznijih hotela u Dubrovniku. Smješten je u vrtu na obali otkuda puca pogled na grad te na otok Lokrum. Nalazi se poviše nešto razvikanijih hotela Excelsior i Argentina. Prodaja Ville Dubrovnik nastavak je povlačenja Dogus grupe koja intenzivno traži kupce za niz svojih hotela u Europi i u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo