VRATIO SE WES BORLAND / Originalni Limp Bizkit opet skupa

Image

Poslije svih blaćenja preko medija, sukoba i međusobnih optužbi, perjanice nu-metala ponovno su zajedno.

12.2.2009.
17:17
VOYO logo

Američki nu-metalci Limp Bizkit ponovno sviraju u originalnoj postavi nakon što se u bend vratio odbjegli gitarist Wes Borland.

Wes ih je napustio 2001. da bi se četiri godine kasnije vratio i sudjelovao na snimanju albuma "The Unquestionable Truth". Mušićavi glazbenik ubrzo je nastavio po starom - nije dolazio na koncerte, "pljuvao" ih po medijima i optuživao za prodaju i potpuni nedostatak kreativnosti. Fred Durst i ekipa nisu mu ostali dužni, već su ga nazivali izdajnikom i tvrdili kako je želio uništiti bend. U međuvremenu Borland je snimio slabašan solo album te malo sviruckao s Marilynom Mansonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad su sasvim "okrenuli ploču" i tvrde da nikad nisu bili pretjerano ljuti jedni na druge te su u zajedničkom priopćenju Wesa i Freda za sve okrivili senzacionalizmu sklone novinare.

Prve koncerte u izvornoj postavi Limp Bizkit će održati na proljeće, što u osnovi predstavlja pripremu za dobro plaćene svirke na ljetnim festivalima. Rad na novom materijalu trebao bi početi nedgje krajem godine, ako se dotad ponovno ne posvađaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo