Ludbreg / Optužen za ugrožavanje života drugih: s ručnom bombom ušao u ugostiteljski objekt

Image
Foto: Thinkstock

Kaznenu prijavu za kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom

15.5.2018.
15:01
Thinkstock
VOYO logo

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom. 

Sumnja se da je u ponedjeljak, 14. svibnja, u 00.35 sati došao s ručnom bombom do ugostiteljskog objekta u Ulici Pavleka Miškine u Malom Bukovcu. Bomba je od osumnjičenog oduzeta od strane gostiju ugostiteljskog objekta te je izuzeta po policijskim službenicima protueksplozijske zaštite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski službenici pretražili su kuću i druge prostorije u Malom Bukovcu kojima se koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno nekoliko desetaka komada streljiva različitih kalibara.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo