tradicionalna lista / Oprah Winfrey više nije na 'prijestolju' najutjecajnijih slavnih osoba

Image
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

Televizijsku voditeljicu s prvog mjesta svrgnuo je redatelj Steven Spielberg, a u samom vrhu nalaze se još redatelji Ron Howard i Martin Scorsese, liječnik Mehmet Oz, novinarka Barbara Walters i pjevač grupe U2 i aktivist Bono Vox.

16.1.2014.
11:05
Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Redatelj Steven Spielberg svrgnuo je televizijsku voditeljicu Oprah Winfrey s prvog mjesta najutjecajnijih slavnih osoba u Sjedinjenim Državama, objavio je časopis Forbes u svojoj tradicionalnoj godišnjoj listi.

Spielbergov utjecaj ojačan je njegovim posljednjim filmom "Lincoln", koji je zaradio 12 nominacija za Oscara prošle godine i osvojio dvije nagrade.

Oprah Winfrey (59) pala je na drugo mjesto jer više nije toliko aktivna na američkoj televizijskoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na trećem mjestu je autor "Ratova zvijezda" George Lucas, koji je, iako je već godinama u medijskoj zavjetrini, prošle godine Disneyju prodao svoju tvrtku Lucasfilm i prava na nastavke svog slavnog filmskog serijala za impresivne četiri milijarde dolara.

Na četvrtom i petom mjestu su redatelji Ron Howard i Martin Scorsese, a slijede ih televizijski liječnik Mehmet Oz, novinarka Barbara Walters i pjevač grupe U2 i aktivist Bono Vox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo