Nesreća u kampanji / Opisala nalet busa predsjednice: 'Dijete vrišti! Strašan zvuk struganja grdosije, a onda novi šok!'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nakon jednog šoka, uslijedio je drugi: kolona je samo prošla, nitko se nije zaustavio niti pitao kako je, je li sve u redu...

13.12.2019.
9:08
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Na automobil Silvije Soldo naletio je autobus aktualne predsjednice i kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar-Kitarović u zagorskom Malom Bukovcu u Općini Mače.

Nesreća se dogodila u zagorskom Malom Bukovcu u Općini Mače pri čemu je Silvijin Hyundai Accent ostao bez retrovizora, a oštećen mu je i zadnji dio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soldo je automobilom vozila sina Martina na rukometni trening, a jedino što trenutno želi je zaboraviti prizor kad je veliki autobus Crobus Zora iz Sesveta išao ravno na njezin automobil, zakačio retrovizor i 'štrajfao' njezin automobil, ulupio ga i udario.

"Bilo je oko 18.50 navečer, iz Mača sam išla u Mali Bukovec. Na dijelu ceste gdje nema rasvjete vidjela sam kolonu s rotirkama da nam ide ususret. Automobil ispred mene se pomaknuo u stranu, u ulegnuće na ulazu u dvorište. I ja sam stala skroz uz rub kanala. Vozač očito ne poznaje cestu, rub se ne vidi dobro, bila je noć, livada sa strane. Vozio je skroz po suprotnoj strani ceste, zakačio mi retrovizor... uslijedila je jako dugačka sekunda koja je trajala kao vječnost. Dijete vrišti, strašan zvuk struganja grdosije uz automobil. Zadnja strana je ostala skršena. Da je udarac bio minimalno jači, završili bismo u kanalu. Bilo je strašno, ali najstrašnije je bio djetetovo vrištanje", ispričala je za Jutarnji list Silvija Soldo inače kćer jednog od najpoznatijih pjevača kajkavske popevke Radeka Brodareca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jednog šoka, uslijedio je drugi: kolona je samo prošla dalje, nitko se nije zaustavio niti je pitao kako je, je li sve u redu, je li netko stradao...

"Ostala sam skamenjena. Žena je izašla iz kuće i rekla da nazovem policiju. Nisam se mogla sjetiti broja, dobila sam ih iz drugog pokušaja. Policija je došla, dio je otišao u Lobor za autobusom, a jedan je policijski automobil ostao sa mnom čekati", kaže Silvija koja jedino što sada želi je mir i posvetiti se djetetu, za koje se nada da neće imati psihološke posljedice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo