VRIJEĐALA POLICIJU I VATROGASCE /

Odbačena prijava protiv Anne Dujić: Ovo je obrazloženje općinskog državnog odvjetništva

Image
Foto: RTL Danas/Screenshot

Kazneno ju je prijavila šibenska policajka zbog psovke koju joj je Dujić uputila, ali i zato jer ju je zamalo pregazila ne bi li prošla cestovnu blokadu koja je bila postavljena radi požara

14.10.2024.
19:55
RTL Danas/Screenshot
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku odbacilo je kaznenu prijavu protiv Anne Dujić, kćeri šefa Hrvatskih šuma. Ana se 'proslavima' kada je pred kamerama RTL-a vrijeđala vatrogasce, nazivajući ih "nakazama", doznaje N1.

Kazneno ju je prijavila šibenska policajka zbog psovke koju joj je Dujić uputila, ali i zato jer ju je zamalo pregazila ne bi li prošla cestovnu blokadu koja je bila postavljena radi požara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anna Dujić prijavljena je tek dva dana kasnije, jer je policajka u medijima prepoznala vozačicu i njezinu majku dok su vrijeđale policiju. Dujić se branila u svom iskazu - izjavila je da nije krenula vozilom na policajku, već da se ona naslonila na njezin automobil i rekla joj da može proći dalje samo ako ju pregaze. Također se javno ispričala zbog uvreda koje je uputila vatrogascima.

Njezinu je ispriku, po svemu sudeći, prihvatilo i tužiteljstvo koje je zaključilo da su se njezine riječi ionako odnosile na nekog neodređeno, a ne na šibensku policajku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je, smatra tužiteljstvo, Anna Dujić bila u strahu za svoju obitelj i imovinu te je izrazila nezadovoljstvo situacijom u kojoj se našla. Šibensko općinsko državno odvjetništvo zaključilo je zato da Dujić nije počinila nikakvo kazneno djelo.

POGLEDAJTE VIDEO: Žena i kći Nediljka Dujića vatrogasce nazivaju nakazama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo