'to nisam ja' / Opća opasnost snimila spot kao znak zahvalnosti volonterima

Image
Foto: YouTube screenshot

Spot za pjesmu je u snimljen u gradu Otoku, kao znak zahvalnosti volonterima iz tog grada koji su ulagali ogromne napore kako bi pomagali stradalima u vrijeme nedavnih katastrofalnih poplava koje su zadesile županjsku Posavinu.

28.8.2014.
19:15
YouTube screenshot
VOYO logo

Opća Opasnost, najpopularniji i jedan od najboljih domaćih rock bendova nakon objave dugoočekivanog novog studijskog albuma "Rocker... to sam ja" i pjesme "Stranci", koja je već 12. tjedan na HR Top 40 listi, nastavlja dalje punom parom.

Predstavili su novi singl "To sam ja", a spot za pjesmu je u produkciji Studia69 snimljen u gradu Otoku, kao znak zahvalnosti volonterima iz tog grada koji su ulagali ogromne napore kako bi pomagali stradalima u vrijeme nedavnih katastrofalnih poplava koje su zadesile županjsku Posavinu.

Glavna uloga u ovom je spotu pripala Marku Vidoviću iz Komletinaca, seniorskom prvaku Hrvatske u Kickboxingu, članu kickboxing kluba "Otok". Video spot je sniman u novoj zgradi doma kulture u Otoku i u prostorijama Kickboxing kluba "Otok".

Pomoć pri realizaciji ovog spota Opća Opasnost duguje čelništvu grada Otoka, kojem se još jednom i na ovaj način zahvaljuju na ogromnom humanitarnom djelovanju i volonterskom angažiranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo