Opatijac svaki dan ministru Milinoviću šalje razglednicu

15.11.2011.
11:02
VOYO logo

"Ministre Milinoviću, zatvaranjem ambulante smanjen je standard hitne pomoći za tisuće građana. Došlo je i do opadanja standarda turističke ambulante u prvoj dami hrvatskog turizma. Stoga Vas molim da učinite sve kako bi se zakon vratio u okvire koji će osiguravati da ova i ostale slične ambulante u Hrvatskoj mogu normalno raditi, te građanima i turistima osiguravati svu potrebnu medicinsku pomoć", tekst je razglednice na kojoj je slika opatijske Hitne pomoći, a koju potpisuje Ernie Gigante Dešković, inače dogradonačelnik Opatije, koji se ovog puta za spas Hitne pomoći izjasnio isključivo kao građanin Opatije. Dešković je pozvao i sve ostale građane Opatije da mu se pridruže i pokrenu inicijativu za ponovno otvaranje ambulante Hitne pomoći u Opatiji, piše Novi list.

Najstarija Hitna pomoć u Hrvatskoj

Učinite sve kako bi slične ambulante u Hrvatskoj mogle normalno raditi i osiguravati svu potrebnu medicinsku pomoćPodsjetimo, Opatija ima najstariju Hitnu pomoć u Hrvatskoj otvorenu 1894. godine, koja je osuvremenjena 70-ih godina prošlog stoljeća. Ipak, ovogodišnja reforma ministra Darka Milinovića dovela je do zatvaranja mnogih ambulanti, pa tako i one u Opatiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko se uz mene još koji građanin Opatije želi potpisati na dotične razglednice, može mi se slobodno javiti", ističe Dešković koji je pokrenuo ovu neobičnu peticiju.

Dodaje da će mu biti izrazito drago ukoliko će na razglednicama biti što veći broj potpisa Opatijaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A siguran sam da će biti drago i ministru Milinoviću", zaključio je Dešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo