HAK STANJE U PROMETU / Olujni vjetar stvara probleme u prometu. Samo za osobne automobile otvoreni dijelovi autoceste, Paški most...

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama

17.4.2023.
7:46
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Dio autoceste, državne ceste, magistrale, ali i mostovi zatvoreni su za neke vrste vozila zbog olujnog vjetra. Kako javlja HAK, Zbog olujnog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila: dionicom autoceste A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina); državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački ( DC54); Jadranskom magistralom (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; na Paškom mostu.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, podsjetili su pa naveli da su zastoji povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Stanje u prometu iz minute u minutu pogledajte ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo