Ogorčeni Riječanin: Uz mene je bila kći (4) koja je plakala i trudna žena

Ljetne gužve na Jadranu su započele, pa je tako otvorena i sezona brojnih prometnih problema i nesporazuma.

23.7.2014.
11:01
VOYO logo

Automobil jednog Riječanina podigao je pauk pedesetak metara od obiteljske kuće u Jadranovu. Iako vozač ne poriče da je kriv za nepropisno parkiranje, ogorčen je na postupak djelatnika.

Riječanin je za Novi list objasnio situaciju u kojoj se našao. Naime, on je došao u trenutku kad je pauk već podigao automobil, no priznao je krivnju i zatražio da mu spuste auto te da će sve platiti. No, djelatnici na pauku nisu to željeli učiniti već je vlasnik morao po automobil na deponij u Crikvenicu, jer ''pravila su pravila''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Uz mene je bila kćer od četiri godine koja se rasplakala, žena mi je u sedmom mjesecu trudnoće, mama se uzrujala i molila da spuste automobil. Ne znam zašto je bilo potrebno da se automobil vozi u Crikvenicu kad sam bio spreman platiti kaznu'', ispričao je ogorčeni vozač.

Pravila su pravila

Voditelj Radne jedinice 'Promet u mirovanju' crikveničkog GKTD Murvica Dražen Maričić pojasnio je da vozilo ne mogu spuštati s pauka ukoliko postoji opasnost za sudionike prometa u blizini. Upravo je to bio slučaj jer je oko automobila na skučenom prostoru bilo tridesetak ljudi, naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Crikvenica-Novi-Vinodolski/Htio-odmah-platiti-kaznu-ali-pauk-ipak-odvezao-auto-na-deponij-u-Crikvenicu

Imate li negativnih iskustava sa smještajem, cijenama kod ugostitelja, prometom? Želite li nekoga pohvaliti, podijeliti svoje iskustvo? Pišite nam na vijesti@portal.net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo