KRVAVI NAPAD / Ravnatelj virovitičke bolnice otkrio kakvo je stanje izbodene psihijatrice, oglasila se i policija: 'Zadobila je teške tjelesne ozljede'

Image
Foto: Pixsell/ Damir Spehar

Sreća u nesreći, naglašava ravnatelj bolnice, je blizina ordinacije i Opće bolnice

29.1.2023.
12:14
Pixsell/ Damir Spehar
VOYO logo

Doktorica Elvira Koić, poznata psihijatrica koju je u subotu pacijentica (37) višestruko izbodena nožem u njezinoj privatnoj ordinaciji u Virovitici, je stabilno.

Život joj spasili susjedi

"Pacijentica je u kasnim večernjim satima operirana, njeno stanje je stabilno i zasad se uspješno oporavlja", rekao je ravnatelj Opće bolnice Virovitica Dinko Blažević za ICV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća u nesreći, naglašava ravnatelj, je blizina ordinacije dr. Koić i Opće bolnice, koje su udaljene svega par stotina metara – njena ordinacija nalazi se gotovo na ulazu u bolnicu, pa joj je pomoć pružena jako brzo.

Image
POLICIJA OBJAVILA DETALJE /

Horor u Zorićevoj ulici, četiri tipa ušla u ugostiteljski objekt i napravila dar-mar: Dogodio se pokušaj ubojstva

Image
POLICIJA OBJAVILA DETALJE /

Horor u Zorićevoj ulici, četiri tipa ušla u ugostiteljski objekt i napravila dar-mar: Dogodio se pokušaj ubojstva

Podsjećamo, u subotu oko 17 sati pacijentica je nožem nasrnula i izbola poznatu psihijatricu prim.mr.sc. Elviru Koić, dr.med., u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad su čuli susjedi koji su pozvali policiju, koja je počiniteljicu na licu mjesta uhitila, a ozlijeđena liječnica prebačena je u Opću bolnicu Virovitica, gdje joj je pružena pomoć.

Slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo

Kako je izjavila dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica, dr. Koić primljena je s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da joj je stanje bilo stabilno. Iako je imala višestruke rane po cijelom tijelu, nije bila životno ugrožena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje", kratko je komentirala Frljević.

U međuvremenu, o slučaju se oglasila policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U subotu oko 17,15 sati u Virovitici utvrđeno je da od strane 37-godišnjakinje došlo do napada nožem na 58-godišnjakinju, liječničkim pregledom utvrđeno je da su nastupile teške tjelesne ozljede te je 58-godišnjakinji pružena pomoć u Općoj bolnici u Virovitici.

Policijski službenici su na mjestu događaja uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju, te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja. Daljnji rad u kazneno procesnom postupku je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru", izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo