OGLASILA SE HDZ-ova ZASTUPNICA: / 'Kovačićev rječnik nije primjeren političkoj komunikaciji'

Image

Saborska zastupnica HDZ-a Sanja Putica za Dnevnik Nove TV komentirala je zadnje izjave Mostova zastupnika Ivana Kovačića.

25.4.2016.
20:03
VOYO logo

"Uz svo uvažavanje Ivana Kovačića, rječnik kojim se koristi nažalost nije primjeren u javnom prostoru ni uljuđenoj političkoj komunikaciji", kazala je Putica. "Vezano za g. Škaričića tu se radi o pojedninačnoj HDZ-ovoj organizaciji i na temelju toga se ne može generalizirati cijelu stranku. Mi smo jedna velika i demokratska stranka u kojoj je svatko imao pravo biti biran i birati", istaknula je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oformljivanje reformi

"Dok god ova Vlada bude imala energije provoditi reforme koje je zacrtala u svojem programu, ona će i postojati i nastojat ćemo te reforme oformiti", kazala je, odbivši direktno odgovoriti jesu li skloniji novim izborima ili rekonstrukciji Vlade.

Zanijekala je i da nisu svi partneri u Domoljubnoj koaliciji obaviješteni o najavljenim reformama. "Konzultirali smo i razgovarali sa svima. Znate da je Hrvatska demokratska zajednica na čelu Domoljubne koalicije, osvojila je većinu u Hrvatskom saboru i ima pod svojom ingerencijom većinu ministarstava u Vladi, tako da ne vjerujem da je itko isključen iz bilo kakvih razgovora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOSTOV KOVAČIĆ PORUČIO HDZ-U: /

'Ako je ovo budućnost HDZ-a, onda tko vas je*e'

Image
MOSTOV KOVAČIĆ PORUČIO HDZ-U: /

'Ako je ovo budućnost HDZ-a, onda tko vas je*e'

'Ako Bandić kaže da je razgovarao s Karamarkom, ja mu vjerujem'

Upitana i jesu li razgovarali s Milanom Bandićem, koji je u nekoliko navrata isticao da ima dovoljno glasova za rekonstrukciju Vlade te da s time u vezi surađuje s HDZ-om Putica je kazala: 'Ako g. Bandić kaže da je razgovarao s Tomislavom Karamarkom, ja mu to i vjerujem. A inače o detaljima bilo kakvih preslagivanja nisam obaviještena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo