PRIPREME ZA ZG MARATON / Održan posljednji ovosezonski Adidas kvartovski kros

Posljednji ovosezonski Adidas kvartovski kros privukao je do sada najveći broj ljubitelja trčanja ponajviše zahvaljujući školarcima iz Adidasove škole trčanje.

1.10.2013.
8:59
VOYO logo

Za školarce je kros na Folki bio dobar uvod za njihov veliki test - polumaraton koji će otrčati 13.10.2013. u sklopu Zagrebačkog maratona.

Kako bi zaokružili aktivnu sezonu trčanja, adidas poziva sve zainteresirane na utrku građana u sklopu Zagrebačkog maratona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muška utrka protekla je u dominaciji dva Adidasova trenera iz škole trčanja – Mihaela Minđeka i Marka Valičevića. Kilometar prije cilja, Mihael se odvojio od Marka i nanio mu prvi poraz. No, Marko je prije toga pobijedio na sva četiri krosa i na kraju uvjerljivo osvojio prvo mjesto generalnog poretka.

Državna prvakinja na srednje i duge pruge te Adidasova ambasadorica Matea Matošević odnijela je još jednu pobjedu. Matea nije nastupila na prva dva krosa tako da je ukupnu pobjedu odnijela Silvia Šimunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo

U kvartovskoj konkurenciji ukupnu pobjedu odnijela je Trešnjevka koja je na Folki osvojila 10 bodova i pretekla ekipu Črnomereca za jedan bod.

I na kraju, nakon što su podijeljeni svi pehari i sve medalje, nagradni bonovi Adidasa i besplatne startnine za Zagrebački maraton, krenulo se u trku od Folke do Adidasovog dućana u Ilici. Startalo je 18 trkača koji su sakupili svih pet pečata, tj. nastupili na svim održanim krosevima, a prvo troje je dobilo po par Adidasovih tenisica za trčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo

Pokretanjem kvartovskih kroseva, Adidas nastavlja aktivno ulagati u razvoj trčanja u Hrvatskoj. Ideja kvartovskih kros utrka je da okupe trkače svih dobi i razina da zajedničkim trčanjem i međusobnim natjecanjem ožive parkove i ulice zagrebačkih kvartova. U prvoj sezoni bilo je organizirano 5 Adidas kvartovskih kros utrka, a želja i ideja organizatora je da se u narednim godinama utrke prošire i na druge kvartove.

Kako bi zaokružili aktivnu sezonu trčanja, Adidas poziva sve zainteresirane na utrku građana u sklopu Zagrebačkog maratona koja će se održati 13. listopada sa startom na Trgu bana Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo