PITALI SMO VAS / Odriču li se Hrvati ičega u korizmi? Skoro polovica smatra da to nema smisla

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U našoj novoj anketi osvrnuli smo se na zabranjen koncert u Domu sportova "Mate Parlov" gdje su trebali nastupiti Duško Kuliš, Dragan Kojić, Ana Bekuta i Zorana Mićanović. Naredio je to Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

23.2.2023.
10:22
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

S jučerašnjim danom započela je korizma, vrijeme šutnje i tišine, ali i vrijeme kada se mnogi odriču nečeg u narednih 40 dana.

Bilo da je riječ o nekom od poroka, cigaretama ili alkoholu, slasticama ili kave, ljudi tako žele pokušati promijeniti sebe. U Direktu smo vas pitali bi li se odrekli društvenih mreža, aplikacija poput TikToka i Instagrama. Većina Vas to ne bi mogla, ali ipak u našoj anketi otkrili ste nam hoćete li se i čega odreći u korizmi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoću, ali ne znam čega točno odgovorilo je 22% ispitanika, a jedan posto više, 23% odreći će se poroka - cigareta ili alkohola. Najviše vas, 42 posto smatra da odricanje u korizmi nema smisla, a 12% čitatelja odgovorilo je "Još razmišljam…".

U našoj novoj anketi osvrnuli smo se na zabranjen koncert u Domu sportova "Mate Parlov" gdje su trebali nastupiti Duško Kuliš, Dragan Kojić, Ana Bekuta i Zorana Mićanović. Naredio je to Filip Zoričić, gradonačelnik Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo