MJESEC DANA / Određen istražni zatvor policajcu koji je pijan divljao automobilom po Susedgradu pa se potukao sa svjedocima

Image

Podsjetimo, 41-godišnji pripadnik Ekipe za očevid u BMW-u je bio s prijateljem kada je slijepom ulicom, gdje je ograničenje brzine 30, projurio brže od 100 kilometara na sat. Uspio se zaustaviti tek nakon što je probio ogradu, proklizao na livadu te udario u stupić

5.4.2023.
14:43
VOYO logo

Policajcu koji je prošle subote, dok je bio izvan dužnosti, automobilom divljao na području Susedgrada, određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Podsjetimo, 41-godišnji pripadnik Ekipe za očevid u BMW-u je bio s prijateljem kada je slijepom ulicom, gdje je ograničenje brzine 30, projurio brže od 100 kilometara na sat. Uspio se zaustaviti tek nakon što je probio ogradu, proklizao na livadu te udario u stupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je izišao iz vozila potukao se s nekoliko građana. Jednom je navodno slomio kosti lica zbog čega je s teškim tjelesnim ozljedama prebačen u bolnicu. I sam policajac zbog lakših tjelesnih ozljeda završio je u bolnici. Protiv njega je pokrenut disciplinski postupak i udaljen je iz službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo