SLUŽBENO PRIOPĆENJE / Odluka o povjereniku sutra: Vlada će na sjednici predložiti novog čovjeka

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Vlada Republike Hrvatske će, na prijedlog Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, donijeti odluku o prijedlogu za imenovanje izvanrednog povjerenika', stoji u Vladinom priopćenju

9.4.2017.
17:54
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Vlada Republike Hrvatske sutra će na sjednici Vlade predložiti izvanrednog povjerenika za Agrokor, stoji u službenom priopćenju koje prenosimo u cijelosti:

"U ponedjeljak, 10. travnja 2017., u 8.30 sati održat će se 30. sjednica Vlade Republike Hrvatske na kojoj će biti predložen izvanredni povjerenik, sukladno odredbama Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u petak, 7. travnja 2017., Trgovački sud u Zagrebu obavijestio Vladu Republike Hrvatske i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta o zahtjevu koncerna Agrokor za pokretanje postupka izvanredne uprave nad navedenim dužnikom i nad svim njegovim ovisnim i povezanim društvima, Vlada Republike Hrvatske će, na prijedlog Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, donijeti odluku o prijedlogu za imenovanje izvanrednog povjerenika te takvu odluku bez odgađanja dostaviti sudu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo