NAJVESELIJI MJESEC U GODINI / Odličan početak RTL-ovih serija u prosincu!

Image

Aduti udarnog termina RTL Televizije, serije 'Ruža vjetrova' i 'Sulejman Veličanstveni', svojim intrigantnim pričama, zakulisnim igrama i tajnim ljubavnim sastancima privlače sve više gledatelja uz male ekrane - oba formata bilježe rast gledanosti u prvim danima najveselijeg mjeseca u godini!

5.12.2012.
14:59
VOYO logo

Početkom prosinca, serije "Ruža vjetrova" i "Sulejman Veličanstveni" bilježe sve bolju gledanost! Serijama ne nedostaju zanimljive radnje, dramatični zapleti, mračne tajne koje se tek trebaju razotkriti, ali i neizbježne ljubavi.

Gledatelji su prepoznali kvalitetu serija pa ih obavezno prate u udarnom terminu RTL Televizije od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom. Tako je u utorak, 4. prosinca, "Ruža vjetrova" ostvarila gledanost od 10,7% u ukupnoj populaciji te 11% u ciljnoj skupini 18-49 godina, odnosno preko 450 tisuća gledatelja pratilo je novosti u kući Odakovih. Scena kada je Marica konačno ostavila Stipu i otišla k Matošićkama na farmu bila je vrhunac epizode, koju je pratilo preko 715 tisuća gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Sulejman Veličanstveni" također bilježi izvrsnu gledanost i nastavlja nizati rekorde kao najgledaniji format emitiran na svim nacionalnim televizijama!

Prvog ponedjeljka u prosincu serija je ostvarila gledanost od 19,3% u totalu populacije (805 tisuća gledatelja) i 16,8% u ciljnoj skupini 18-49 godina, dok je epizoda emitirana u utorak, 4. prosinca, postigla 19,8% u totalu populacije (824 tisuće gledatelja), odnosno 18,4% u ciljnoj skupini 18-49 godina. Serija koja opisuje život jednog od najvećeg osmanskog vladara i u prvim danima prosinca drži titulu najgledanijeg programa prikazanog na svim nacionalnim televizijama, ostavljajući iza sebe informativne emisije i druge zabavne formate!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove epizode serije "Ruža vjetrova" možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati, a "Sulejmana Veličanstvenog" od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, te nedjeljom u 20 sati na RTL Televiziji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo