od prvog dana se nije mijenjao / Odlazi u mirovinu: Letterman danas posljednji put vodi 'Late Night'

Na američkoj televiziji večeras dolazi kraj jedne ere. Nakon rekordne 33 godine u ulozi voditelja late-night talk-showa, zadnju emisiju večeras odradit će legendarni David Letterman. Jedno od najprepoznatljivijih TV-lica u SAD-u za sobom ostavlja više od šest tisuća epizoda svjetski utjecajnog talk-showa

20.5.2015.
22:36
VOYO logo

Posljednjih tjedana svatko tko je netko došao mu je u goste da mu zahvalio na doprinosu koji je David Letterman dao u svoje 33 televizijske godine.

"Odrasli smo uz tebe, cijela zemlja. Nakon napornog dana, doći kući s posla i znati da si tu da nam daš malo veselja i smijeha. Puno nam je značilo i ti si dio svih nas", rekao je predsjednik SAD-a Barack Obama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velike riječi pratile su i velike geste. George Clooney lisičinama se spojio s Lettermanom, kako bi mu dao do znanja gdje mu je mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam te kod kuće u donjem rublju, nisam mnogo muškaraca gledao tako. Svima si nam toliko značio, pogotovo u trenucima kad nismo znali što bismo i smijemo li se smijati, poput 11. rujna. Možda odlaziš, ali pripadaš nama, zauvijek", rekao je George Clooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su mu u gostima bili više desetaka puta, svega se u zadnjim danima prisjetio u svojoj emisiji, a najbolje trenutke i ponovio...

"Samo želim reći, Davide Lettermane, volim te i hvala ti za veselje, smijeh i pamet koju si nam pružio kroz 33 godine", rekla je Julia Roberts

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I svatko se s njim želio fotografirati prije nego što ode..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam što ćeš dalje raditi. Dvije riječi - svemirski kamp? Ponesi i ovo sa sobom, koristit će ti", izjasnio se Tom Hanks.

Oprostio se od svoje ekipe, a u jednoj od zadnjih emisija zamijenio je ulogu s legendarnim Jerryjem Seinfeldom, koji ga je pitao što će raditi kada ode. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu reći da je za sve kriva moja žena. Pitala me 'ne misliš li da je vrijeme da provedeš više vremena s obitelji?'", priznao je Letterman.

U sinoćnjoj, predzadnjoj emisiji, u gostima mu je bio Bill Murray, koji mu je bio gost i u prvoj emisiji. I iskočio mu je iz torte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi se trudimo nagovoriti te da ostaneš, da nam ne odeš. Svi jednostavno želimo više", rekao je Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, večeras odlazi. Što će donijeti zadnja epizoda još je nepoznato, ono što je sigurno da od jeseni Letterman na ekranu više nema, na njegovo mjesto dolazi još jedan već legendarni komičar - Stephen Colbert.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo