'Došao na nagovor Line' / Odlazi i Alilović: 'Scene s kamenovanjem kuće nisam zaslužio, ne treba mi to u životu, donio sam šest ili sedam medalja'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Lino Červar ga je vratio reprezentaciju, a s njim očito i odlazi, nagovijestio je nakon utakmice s Češkom Mirko Alilović

26.1.2018.
17:58
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Prije prvenstva, ističe Mirko Alilović, razgovarao je s dosta ljudi, ali je za povratak ključan bio nagovor Line Červara, kojemu bi utakmica s Češkom mogla biti zadnja reprezentativna. Posebno je tužan zbog napada na kuću njegove punice prije neki dan.

"Opet sam imao neke scene, gdje su kuću moje punice kamenovali, mislim da mi to ne treba u životu. Donio sam šest, sedam medalja ovoj reprezentaciji. Ostavljao sam uvijek srce na terenu. Nekad je bilo bolje, nekad lošije. Ali to je sport", kazao je Alilović nakon utakmice s Češkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica za peto mjesto nije ni izbliza bilo ono što je želio kada je odlučio vratiti se u reprezentaciji.

"Ovo je oproštaj kakav nismo željeli. Da smo znali cijeniti medalje koje smo nositi kući bilo bi nam ljepše. Nadam se da neće potrajati ovaj trend bez medalje, jer ovo je već treće takvo prvenstvo", ističe Alilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo