ODGOJNA METODA: / Spremačica u vrtiću pljusnula petogodišnjaka?

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Grgur Zucko

"Na vratima učionice stajala je zajapurena spremačica koju sam pitala zašto mi tuče dijete. Rekla mi je da ga je udarila refleksno i da je mogu tužiti", rekla je I. J.

23.10.2015.
7:30
PIXSELL/Ilustracija, Grgur Zucko
VOYO logo

Incident se dogodio u utorak nešto prije 16 sati, a ljuta i uplakana žena bezuspješno je pokušala naći ravnateljicu. Ostale majke rekle su joj da zove policiju.

"Bila sam izgubljena, nisam se ni snašla. Žao mi je što je to učinila jer se moj sin toliko radovao što ide u malu školu, a sad me moli da ga ispišem. Ovo mu je bio treći dan, a već jučer mi je počeo govoriti da ne bi išao jer ima jedna teta koja viče na njih", kazala je majka dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali roditelji su ispričali kako se na nju žale sva djeca. Navodno im svašta govori, tjera ih da nepomično sjede i ništa ne diraju.

"Ravnateljica mi je kazala da se spremačica očitovala o incidentu te da je rekla da je moje dijete neodgojeno, da ju je izvrijeđalo i da je zbog toga reagirala. Počela mi je prijetiti da će biti primorana zvati Centar za socijalni rad, na što sam joj rekla da baš idem tamo podnijeti prijavu", ispričala je I. J. za 24 sata dodajući kako joj je ravnateljica obećala da se spremačica više neće približavati njezinu djetetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo