OD PRODAJE BURGERA SKUPILI 50 TISUĆA KUNA: / Zvijezda i Submarine novac donirali Crvenim Nosovima

Image

Zajedničke snage posvetili su misiji vraćanja osjećaja radosti, sreće i optimizma ljudima u teškim i kriznim situacijama i okolnostima

21.4.2021.
12:14
VOYO logo

Domaći lanac burger restorana Submarine Burger i Zvijezda i ove su godine podržali rad udruge Crveni Nosovi klaunovidoktori. Donaciju u iznosu od 50 tisuća kuna, prikupljenu od prodaje svakog burgera iz zimskog menija, predali su izvršnoj direktorici Crvenih Nosova Denizi Drusany, a unijet će smijeh u živote onih kojima je to najpotrebnije.

Umjetnici iz udruge Crveni Nosovi klaunovidoktori već jedanaestu godinu za redom donose smijeh i radost djeci na liječenju u bolnicama, nemoćnima u stacionarima domova za starije, te svojim online posjetama i dvorišnim paradama uveseljavaju dane svima pogođenima teškim krizama poput potresa koji su nas zadesili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Crveni Nosovi klaunovidoktori hrvatskom društvu godinama daju ono što mu je potrebno – vedrinu, pozitivnu energiju i smijeh. Sve to je trenutno potrebno više nego nikad, kako djeci u bolnicama i nemoćnim osobama u domovima, tako i svima nama. Zato želim iskoristiti ovu priliku kako bih ukazao na to da i svi mi nekome drugome možemo postati mali, crveni nos. Nadamo se da naše donacije u proteklih pet godina podsjećaju upravo na to, kao i da barem dijelom vraćaju udruzi ono što ona nesebično daje nama“, kazao je Luka Jureško iz Submarinea.

Ove godine Submarineu se u akciji pridružila i Zvijezda te su tako podijelili poruku da se i u teškim vremenima moramo držati zajedno. Zajedničke snage posvetili su misiji vraćanja osjećaja radosti, sreće i optimizma ljudima u teškim i kriznim situacijama i okolnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda je partner domaćeg lanca burger restorana u pripremi umaka. Budući da je jedanaestogodišnji rad Crvenih Nosova donio osmijeh na više od 164.656 lica djece i starijih u Hrvatskoj, pomoći takvoj udruzi ponovno je bila prva opcija.

"Uvijek smo sretni kada svojim radom možemo pomoći društvu kojem pripadamo. Biti dijelom misije uveseljavanja bilo koga, a posebice onih kojima je osmijeh najpotrebniji, velika je stvar za nas. Nadamo se da ćemo ovom donacijom uveseliti sve koji su u potrebi za iskrenim veseljem – onoliko koliko je ova donacija uveselila nas i još puno više“, naglasila je Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike