NE SMIJE PODBACITI / Od ovog se filma očekuje rekordna zarada

U svjetska, pa tako i hrvatska kina, ovih dana stiže "Hobit", novi film Petera Jacksona od kojeg se, zbog velikog interesa, očekuje rekordna zarada na kino blagajnama. Redatelj se ničem manjemu ni ne smije nadati, jer je u spektakularni projekt uloženo čak 500 milijuna dolara.

11.12.2012.
18:23
VOYO logo

Bilbo u potrazi za zmajevim zlatom skrivenim u izgubljenom kraljevstvu, opasanom zidinama i pod stražom strašnog zmaja. Susreće gobline, trolove, vilenjake, a u avanturi mu pomažu Gandalf i trinaestoro patuljaka.

Nećemo vam odati sve, samo dio priče kojoj je teško odoljeti, koliko zbog radnje, toliko i zbog fascinantnih najava. Naime, zagrebačka premijera samo je dio mozaika koji će se sklopiti u cjelovito bombastično predviđanje - Warner Brossu Tolkinova bi mašta trebala donijeti tri milijarde dolara.

U filmu, koji govori o pustolovinama junaka prije nego što smo ih upoznali u Gospodaru prstenova,  uloženo je čak 500 milijuna dolara, a redatelj Peter Jackson nije niti sanjao da će se upustiti u još jedan takav zanimljiv, ali zahtjevan projekt.

Zbog nevjerojatnih efekata i 48 sličica koje u sekundi lete platnom mnogim Novozelanđanima navodno je pozlilo. Jesu li Hrvati spremni na ovu svojevrsnu revoluciju sedme umjetnosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo