umirovljenik spasio stvar / Tužna priča dobila sretan kraj: napokon se našla dobra duša koja je mladom paru iznajmila stan!

Saša je stalno zaposlen šumar kojem nitko u Podravskoj Moslavini nije želio iznajmiti stan. Sve dok za njegovu priču nije čuo Krešimir Stazić

8.8.2017.
18:59
VOYO logo

Nismo se svi otuđili i još uvijek ima dobrih ljudi! To dokazuje i slučaj mladića iz Podravske Moslavine koji je pet dana spavao pod vedrim nebom.

Image
bez krova nad glavom /

Mladi par na ulici danima - zaposleniku Hrvatskih šuma sa zaručnicom nitko ne želi iznajmiti stan

Image
bez krova nad glavom /

Mladi par na ulici danima - zaposleniku Hrvatskih šuma sa zaručnicom nitko ne želi iznajmiti stan

Iako je Saša Grinfelder stalno zaposlen u Hrvatskim šumama i želio je plaćati stanarinu, stan mu nitko nije želio iznajmiti. Danima se prao samo u rijeci, danima mu je postelja bila tvrda zemlja. Sve dok njegovu priču nije čuo ne neki bogati poduzetnik, nego siromašni umirovljenik iz Koprivnice. I upravo on je on, čovjek koji ni sam nema puno, odlučio pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još prije dva dana Saša i Kristina živjeli su pod vedrim nebom. Od jakog sunca su se sakrivali u trošnoj potleušici, a danas se polako smještaju u svoj novi dom. S velikim planovima i nadom u bolji život. Sve zahvaljujući dobrim ljudima

"Prvo su ono bile emocije, malo sam se tresao u početku...koja suza je krenula, ono od sreće...pa kad sam se jučer kupao to je bila crna voda da nije mogla bit crnja. Stvarno ono šugavo, šugavo sam bio prljav", rekao nam je Saša Grinfelder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša je stalno zaposlen šumar kojem nitko u Podravskoj Moslavini nije želio iznajmiti stan. Izbora nije bilo. Jedini dom danima mu je bila obala Drave. Sve dok za njegovu priču nije čuo Krešimir Stazić koji je čak otišao po njih automobilom u stotinu kilometara udaljenu Moslavinu. 

"Ja i moja supruga pred 15 godina otprilike smo slično izašli. Ja sam odlučio tim ljudima pomoć. Dati im priliku, ipak su mladi. Nismo niti mi bogati, mi smo siromašni, ali siromaštvo naše je potaknulo da i siromašnima pomognemo bez obzira kakvi su ljudi", izjavio je umirovljenik Krešimir Stažić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što nam je Saša još otkrio, pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike