OBRAT U SLUČAJU PIJANOG MATURANTA KOJEG JE MAJKA MORALA POKUPITI U PRAGU: / 'U ovo je zbilja teško povjerovati'

Image

Nenadani obrat u priči o maturantu koji se napio u Pragu, pa je majka morala doći po njega

27.9.2018.
17:42
VOYO logo

Prije nešto manje od deset dana pojavila se vijest da je se jedan učenik Srednje strukovne škole iz Makarske na maturalnom putovanju u Pragu napio, nakon čega je nastavnica i voditeljica putovanja pozvala njegove roditelje da dođu po njega i vrate ga u Makarsku. Zbog toga je majka maturanta morala potegnuti više od tisuću kilometara kako bi vratila sina kući i pritom imala dodatne troškove. Međutim, čini se da je priča sada dobila nenadani obrat, izvještava Slobodna Dalmacija.

Image
SLUČAJ KAKAV SE NE PAMTI: /

Učenik se napio na maturalcu, profesori zvali mamu da dođe po njega u Prag

Image
SLUČAJ KAKAV SE NE PAMTI: /

Učenik se napio na maturalcu, profesori zvali mamu da dođe po njega u Prag

Nastavnica i voditeljica putovanja u Prag i Krakov Mihaela Pear podnijela je izvještaj s ekskurzije koji je bio izložen na sjednici Nastavničkog vijeća. Ona se na putovanju založila da se maturant vrati kući, odbivši prijedlog razrednice Nade Šimić da pričeka do jutra dok se učenik ne otrijezni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U noćnom klubu učenik ostavio mobitel kod nastavnice, pa se kasnije nije mogao javiti

Razrednica Nada Šimić postavila je pitanja voditeljici putovanja Pear koja sad na cijelu priču bacaju novo svjetlo. Ispostavilo se da je učenicima u jednom noćnom klubu predloženo da ostave mobitele kod nastavnice Pear i pratiteljice iz agencije Julije Živanović. To nisu učinili svi učenici, ali ispostavilo se da je kod njih mobitel ostavio učenik koji se na kraju napio i otišao iz kluba, tako da se nije mogao javiti.

Za razliku od druga dva učenika koji su imali mobitel i mogli se javiti, ovog nesretnog učenika pronašli su tek ujutro, pri čemu se u traganju za njim uključila i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratili se u hotel a da nisu primijetili da nedostaju trojica učenika?

Razrednica je stoga postavila pitanje je li Pear saznala da nedostaju trojica učenika tek kada su se vratili u hotel iz noćnog kluba. Ako se to pokaže točno, tj. da je Pear, navodno, primijetila da nedostaju tri učenika tek kada su se vratili u hotel, time se na slučaj baca novo svjetlo i otvaraju nova pitanja.

"Zbilja je teško povjerovati da su se zatvorila vrata autobusa i da je autobus krenuo, a da u njemu nisu bili svi učenici", rekla razrednica Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo