TRZAVICE NA SJEDNICI / Obračun Stazića i Jandrokovića u Saboru: 'Plenković mora shvatiti tko je u Saboru glavni'

Zastupniku SDP-a zasmetala je stanka koja je potrajala 15 minuta zbog čega je ušao u raspravu s predsjednikom Sabora

28.6.2017.
10:14
VOYO logo

Nakon stanke u Saboru koja je trajala 15 minuta i koja je sazvana kako bi premijer došao u Sabor, zastupnik SDP-a Nenad Stazić tražio je stanku od 15 minuta te je pritom izrazio svoje negodovanje zbog čekanja. 

"Proglasili ste stranku od 10 minuta koja je trajala 15 minuta. Zbog toga da bismo ovdje dočekali premijera. Ja sad tražim stanku od 15 minuta, da bi premijer čekao nas 15 minuta, da shvati tko je u Saboru glavni", rekao je Stazić predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković je rekao kako to nije razlog za davanje stanke i da je premijer kasnio zbog obaveza koje je imao, na što je Stazić odgovorio da po Ustavu vlada odgovara Saboru, a premijer parlamentu te da je njego razlog za traženje stavke Ustavni razlog.

"Slažem se s tim, ali podsjetio bih da je bilo premijera koji su puno manje dolazili u Hrvatski sabor od premijera Andreja Plenkovića. Mislim da je njegova namjera jako dobra i moja namjera je bila jako dobra tako da imamo raspravu na kojoj nazoči predsjednik hrvatske Vlade", rekao mu je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo