Obnažene navijačice: Nek' se vidi. Nek' se zna!

1.8.2012.
12:02
VOYO logo

Jelena i Viktorija Mikša su, unatoč brojnim zahtjevima, odbijale govoriti za domaće medije, a šutnju su odlučile prekinuti za InMagazin Nove TV.

"Što se dogodilo? Ništa. To je tak", komentirale su djevojke svoje ponašanje na EURU. Kažu, dogodi se svakome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da to nije ništa strašno. Nije to centralna stvar o kojoj bih trebala pričati. Ovo je samo jedna scena u mom životu, i nastavit ću dalje na isti način, u smislu da radim i za dobrobit mog grada i moje Hrvatske", izjavila je Viktorija Mikša, bivša potpredsjednica mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, a sada gradska vijećnica u Krapini.

Iako su nakon objave obnaženih fotografija bile najavljene sankcije, od kojih se odustalo (podsjetimo, Jelena Mikša radi u Ministarstvu kulture), djevojke su kazale da nisu imale problema na poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nema veze s našim radnim odnosom, mi smo bile na odmoru, malo smo se proveselile, bože moj, malo na neobičan način, ali nek' se vidi. Nek' se zna da je hrvatska osebujna zemlja s tisuću različitih ljudi koji su svi veseli i dobre volje i spremni otvoriti srce drugim ljudima koji dođu tu", kazala je Viktorija, prenosi Dnevnik.hr.

Inače, djevojke se sada odmaraju u Cavtatu, i to – besplatno. Ugostio ih je jedan cavtatski ugostitelj koji im je putem medija darovao besplatan odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo