NOVA LINIJA ZA IZBORE? / Objavljene zanimljive fotografije: Niz SDP-ovaca u 'dobrom društvu' s vidno mršavijim Milanovićem

Image
Foto: Željko JOvanović / Facebook

Što radi 'dobro društvo', Jovanović je ostavio otvorenim za nagađanja

28.1.2019.
23:09
Željko JOvanović / Facebook
VOYO logo

"U dobrom društvu, ponedjeljak popodne kod Pante! Nezaboravno!", napisao je saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović na svojem Facebooku i objavio dvije fotografije 'dobrog društva' uz dodatak da se osjeća 'relaksirano'. 

'Ekipu' čine SDP-ovi momci na čelu s vidno vitkijim Zoranom Milanovićem- Damir Mateljan, Mihael Zmajlović, Vedran Babić, Dalibor Prevendar, Siniša Hajdaš Dončić, Peđa Grbin te Željko Jovanović.

'Dobro društvo' ponedjeljak popodne provelo je kod Pante, Vladimira Pantovića-Pante, poznatog istarskog chefa, u Poreču, odnosno Mugebi - naselju u sastavu Grada Poreča.

Jovanovićeva objava je u kratkom roku počela skupljati lajkove i komentare, uključujući i one da među njima nema nijedne žene, kao i da Milanović jako dobro izgleda.

Što radi 'dobro društvo', Jovanović je ostavio otvorenim za nagađanja, a koliko se dobro nakon ove objave sudeći prema sastavu na fotografijama može osjećati aktualni šef stranke Davor Bernardić - također je otvoreno pitanje. Inače, početkom prošle godine Bernardić je predstavio novi program SDP-a 'Za dobro društvo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo