OBITELJSKA DRAMA POTPREDSJEDNIKA SABORA / 'Ovo je prestrašno! Moja djeca cijelu noć nisu spavala, plaču!'

Image

Bivši suprug Višnje Tepeš Ivan Ječić obrušio se na potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša tereteći ga da živi u njegovoj kući, ne plaća račune te da stoga njemu stižu ovrhe.

3.3.2016.
11:12
VOYO logo

Potpredsjednik Sabora i šef HSP AS-a Ivan Tepeš zabrinut je za svoju obitelj nakon što je bivši suprug njegove sadašnje supruge Višnje iznio u javnost, kako kaže, neistine o njihovoj obitelji. "Ovo je prestrašno. To su neutemeljene optužbe protiv kojih sam već, sa svojim odvjetnikom, pokrenuo postupak. Rješavat ćemo to sudskim putem. Tu bih stao i ne bih ulazio u detalje jer su ipak tu i mala djeca koja prošlu noć nisu spavala, koja su uznemirena, koja plaču", rekao je Tepeš za Dnevnik.hr.

Ječić: Ne plaćaju račune, pa mi stižu ovrhe

Bivši suprug Tepeševe sadašnje supruge, Vladimir Ječić na svom je Facebook profilu objavio kako je Tepeš doselio u kuću koju je "sam gradio, svojim rukama", a koja je napravljena na njegovoj djedovini i koju je prepisao na ime bivše supruge zbog djece. Tepeša je optužio da ne plaća režije zbog kojih mu stižu ovrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada mi se dešava da isti ne plaćaju režije za koje uredno dobivam ovrhe. Isto tako plaćam kredit i svoj i od gđe. Višnje koje smo dizali za uređenje kuće, a koja ne želi preuzeti svoj dio odgovornosti, a koja ima uredna primanja i boli ju briga za mene i moju sadašnju obitelj, dok Tepeš ima saborsku plaću i koji se dotepo u kuću koju sam ja radio", stoji u objavi Vladimira Ječića, zagrebačkog policajca koji je nakon razvoda od Višnje osnovao novu obitelj.

Tepeš: On nas napada jer ima dugovanja spram alimentacije

Tepeš, pak, tvrdi da su dio novca za gradnju sporne kuće dali i roditelji Višnje Tepeš, te da ona redovito otplaćuje svoj dio kredita za uređenje kuće. Također ističe kako sve račune uredno plaća i to sa svog bankovnog računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča oko neplaćenih kredita i ovrha je neutemeljena, a javlja se kao posljedica nepoštivanja odluka donesenih po brakorazvodnoj parnici", kazao je Tepeš te dodao kako je Ječić već više puta napadao njegovu obitelj. Dodaje i kako ima dugovanja na račun alimentacije za koju Ječić tvrdi da je uredno plaća.

Image
ZABORAVIO NA SUKOB INTERESA: /

Tepeš htio iznajmljivati stan saborskim zastupnicima

Image
ZABORAVIO NA SUKOB INTERESA: /

Tepeš htio iznajmljivati stan saborskim zastupnicima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo