'NEĆEMO ODUSTATI' / Nikole i dalje nema, sestra je očajna: 'Skupljamo novac za privatnog detektiva'

Image
Foto: Screenshot

Obitelj nudi i novčanu nagradu onima koji imaju bilo kakvu informaciju o Nikoli, no za sada nema rezultata

Hana Vukelić

Hana Vukelić

Ljubitelj životinja, mrzitelj nepravde.

26.5.2024.
17:07
Screenshot
VOYO logo

Nikola Gračak nestao je 14. svibnja, nakon što nije došao po svoju kćer u vrtić. Nikola je samohrani otac kojemu se od tada gubi svaki trag.

Razgovarali smo s njegovom sestrom, koja organizira prikupljanje donacija za privatnog istražitelja, nakon što je policija obitelji rekla da oni tu ne mogu ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je uz pomoć Hrvatske gorske službe spašavanja tražila Nikolu, međutim nisu ga tražili po mirisu, već površno. Nikoline lokacije na mobitelu nema već sedam dana, a policija kaže da oni tu ništa ne mogu napraviti", rekla je neutješna sestra Andreja.

Obitelj nudi i novčanu nagradu onima koji imaju bilo kakvu informaciju o Nikoli, no za sada nema rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javila nam se jedna gospođa koja je isto tako tražila brata, a policija joj nije pomogla. Savjetovala nam je da unajmimo privatnog istražitelja koji je njoj pomogao", rekla je Andreja.

No, cijena privatog istražitelja je 15 tisuća eura, koje obitelj ne može prikupiti u tako kratkom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi komentiraju kako to da dijelimo novčane nagrade za informacije, a prikupljamo donacije za istražitelja. Mi smo od početka rekli, platit ćemo koliko god možemo, platili smo letke, učinili smo sve što možemo, ali nije tako lako skupiti 15 tiuća eura u kratkom roku. Novci za istražitelja nam trebaju što prije", objasnila je.

Image
GUBI MU SE SVAKI TRAG /

Nikola je nestao prije tjedan dana. Nije došao po kćer u vrtić. Sestra: 'Svaki dan te dozivam'

Image
GUBI MU SE SVAKI TRAG /

Nikola je nestao prije tjedan dana. Nije došao po kćer u vrtić. Sestra: 'Svaki dan te dozivam'

Obitelj je objavila molbu za donacije, rok za sakupiti puni iznos od 15 tisuća eura je sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unajmit će privatnog istražitelja iz Tara K9 Security organizacije, a procjenjuju da će istraga trajati minimalno tri tjedna. Privatni istražitelji surađivati će s policijom.

"Ne možemo odustati sada, nemamo druge opcije. Svi smo jako povezani. Ne odustajemo dok ga ne pronađemo", shrvana je sestra nestalog. Obitelj je rekla i kako malena kćer nestalog danima čeka kada će se njen otac vratiti "s posla".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vapaj za pomoć obitelj je objavila na Facebook profilu.

"Hitna molba za donacije za pronalazak našeg nestalog brata. Pišem vam sa teškim srcem i hitnom molbom za pomoć. Dana 14. svibnja 2024., naš voljeni brat, Nikola Gračak, nestao je ubrzo nakon što je svoju trogodišnju kćer odveo u vrtić. Od tog dana, nema nikakvog traga o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša obitelj je očajna i očajnički traži bilo kakvu pomoć kako bi ga pronašla. Nakon što smo iscrpili sve neposredne opcije, savjetovano nam je da angažiramo profesionalni tim za potragu nestalih osoba. Međutim, trošak njihovih usluga je 15.000 €, iznos koji ne možemo sami prikupiti u tako kratkom vremenu.

Ponizno molimo za vašu podršku u ovom kritičnom trenutku. Svaka donacija, bez obzira na iznos, približit će nas korak bliže pronalasku Nikole. Molimo vas da razmislite o donaciji i podijelite našu priču s drugima koji bi možda bili voljni pomoći. Zahvalni smo za svaku pomoć koju možete pružiti. Hvala vam od srca", napisala je obitelj na GoGetFunding-u za prikupljanje novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Što se dogodilo s ocem 3-godišnje djevojčice nikome nije jasno. Majka ga je posljednji put vidjela u nedjelju

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo