O SLUČAJU DR. JOSIPA PALADINA SE OGLASILI S REBRA: / 'Cijenimo sve što je radio ovih godina, ali ne uklapa se u naše planove'

Image
Foto: PIXSELL

'Iznimno cijenimo i zahvalni smo što je vrhunski stručnjak poput profesora Paladina svoj talent, profesionalne vještine i znanje stavljao na raspolaganje hrvatskim pacijentima', kažu iz KBC-a.

28.3.2018.
11:21
PIXSELL
VOYO logo

KBC Zagreb odbio je produljiti suradnju sa svjetski priznati neurokirurgom JosipomPaladinom koji će tako nakon 40 godina napustiti tamošnju kliniku za neurokirurgiju. O cijelom slučaju koji je izazvao veliki inters javnosti jutros se oglasilo i ravnateljstvo KBC-a.

"Prof.dr.sc. Josip Paladino stekao je uvjete za starosnu mirovinu 30. rujna 2015. godine. Tada je KBC Zagreb uz suglasnost Katedre za kirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu produžio puni kumulativni radni odnos profesoru Paladinu za godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
POZNATI HRVATSKI NEUROKIRURG VEĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO: /

'Dobit će veću plaću od one na Rebru'

Image
POZNATI HRVATSKI NEUROKIRURG VEĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO: /

'Dobit će veću plaću od one na Rebru'

Godine 2016. KBC Zagreb uz suglasnost Katedre za kirurgiju Medicinskog fakulteta ponovno je produljio profesoru Josipu Paladinu puni kumulativni radni odnos na još godinu dana. Nakon isteka tog ugovora Katedra za kirurgiju Medicinskog fakulteta ne daje suglasnost za ponovno produženje kumulativnog radnog odnosa prof.dr.sc. Josipu Paladinu te profesor Paladino s navršenih 67 godina života odlazi u zasluženu mirovinu.

Nakon toga ravnatelj KBC-a Zagreb sklapa s umirovljenikom profesorom Paladinom ugovor o radu na četiri sata uz mirovinu. Taj ugovor na šest mjeseci je istekao i KBC Zagreb je temeljem planova za funkcioniranje Klinike za neurokirurgiju odlučio ne produljivati taj ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznimno cijenimo i zahvalni smo što je vrhunski stručnjak poput profesora Paladina svoj talent, profesionalne vještine i znanje stavljao na raspolaganje hrvatskim pacijentima kroz čitav svoj radni vijek.

Profesor Paladino je odgojio i iza sebe u KBC-u Zagreb ostavio generaciju sjajnih neurokirurga, željnih pune stručne afirmacije koji primjenjuju ljudske i profesionalne standarde koje jednim dijelom baštine i od profesora Josipa Paladina", poručuju s Rebra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kao što je u životu to često slučaj - kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Tako je Paladinu već stigla jedna ponuda za posao, o čemu više čitajte .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo