'NIJE OPCIJA, NIJE KOREKTNO' / Novinarka postavila Grbinu neugodna pitanja, pogledajte kako ga je rešetala: 'Zašto će vam to poći za rukom?'

'Mi imamo godinu dana da građanima pokažemo ono što je bitno za njih, da Hrvatska ima alternativu i da ju može voditi u pravom smjeru', rekao je Peđa Grbin

28.6.2023.
20:05
VOYO logo

Peđa Grbin komentirao je za RTL Danas parlamentarne izbore i vijest da ne idu u koaliciju s Možemo!. "Možemo! je donijelo odluku, njihova je, mi je prihvaćamo. SDP je već neko vrijeme u kampanji, predstavljamo stvari za koje se zalažemo, kao što su besplatni vrtići za sve, priuštivo stanovanje. Mi želimo bolju Hrvatsku, državu u kojoj se dobro živi", rekao je.

"U postupku za postizanje bolje Hrvatske, u kojoj HDZ nije taj koji vodi glavnu riječ i vodi ju prema dnu, razgovarali smo s Možemo!. Mislili smo da je to način na koji građanima možemo pružiti bolji život. Je li to ispravan put odlučit će birači. Osobno mislim da s oni u ovome stavili svoju stranku ispred interesa građana", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'SNAGA SE MJERI NA IZBORIMA' /

Možemo odbio SDP, a Ahmetović tvrdi: 'Bio je i ostao najjača i glavna stranka ljevice!'

Image
'SNAGA SE MJERI NA IZBORIMA' /

Možemo odbio SDP, a Ahmetović tvrdi: 'Bio je i ostao najjača i glavna stranka ljevice!'

'Borit ćemo se za interese građana'

Na pitanje novinarke zašto nije doveo SDP u stanje da sam osvoji izbore kaže da je pred njima godina dana do izbora. "Borit ćemo se za interese građana, protiv HDZ-a, lopovluka…", tvrdi.

Upitan zašto bi mu to pošlo za rukom ako im je rejting tako nizak. "Polazilo je i poći će nam za rukom. Ako gledamo anketu koju objavljuje vaša kuća, opozicija vodi pred HDZ-om. Mi imamo godinu dana da građanima pokažemo ono što je bitno za njih, da Hrvatska ima alternativu i da ju može voditi u pravom smjeru", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i da će on biti kandidat za premijera. Što se tiče 2 posto popularnosti koju sam nosi, ističe: "Građani će itekako prepoznati one moji brinu o dobrobiti građana, a ne onih koji brinu samo o sebi i svom egu poput Plenkovića".

Upitan je li pogriješio jer je raspustio zagrebačke ogranke govori da je to učinio prije lokalnih izbora, jer je bilo ozbiljnih skretanja. "Bandićevština je uzela maha. Napravili smo to da čistog obraza možemo izaći pred građane. Mi za sebe tražimo više standarde od svih ostalih", tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključio je i da neće "točkasto" na izbore, u manjim sredinama. "Nije opcija. Nije korektno i ne može donijeti rezultate kako je od strane Možemo" ponuđeno", tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo