TKO SE KRIJE ISPOD TURBANA? / Novinar RTL-a ogolio muškarčinu Bali-bega

Nema sumnje tko je najveća muškarčina s malih ekrana. Ali djevojke, mogle biste se šokirati kad doznate za kim uzdišete. Dario Todorović je ogolio Bali-bega i otkrio da se ispod turbana i brade skriva žena. Koja jako dobro zna raditi sa šminkom, pa se samo uz pomoć kozmetičke torbice može preobraziti u bilo koga.

7.12.2012.
18:20
VOYO logo

Jadni Sulejman. Ovo nije očekivao. Bali beg i Hurem. Nema se što objašnjavati. Bali beg je dojahao do najpoželjnijeg muškarca s ekrana. Ali ne zna da u Hrvatskoj postoji jedna vrlo uvjerljiva kopija.

I ovdje počinje detransformacija, koja će pokazati da se ispod totalnog frajera, kao uostalom ispod bilo koga, može skrivati jedna plavuša. Jer Marina se već pretvorila u mnogo osoba, a nije bilo dileme da je Bali beg idući.

A nije stala samo na njemu. Marinine transformacije na YouTubeu vrlo su brzo postale hit. Samo pokretima ruke u stanju se pretvoriti u gotovo koju god zvijezdu. Već je bila Madonna, Britney Spears, Jennifer Lopez, pa i Johnny Depp s kojim je krenula u svijet preobražaja. Što je izazov teži, ova 23-godišnja Zagrepčanka ga bolje izvodi.

Nije trebalo dugo da krenu prvi pozivi i molbe za termin za šminkanje kod Marine. Ona bi htjela šminkati na filmskim setovima. Što je izazov veći, tim bolje.

Ali vratimo se mi na našeg Balibega. Teško da je prava muškarčina mogla očekivati da će ga, ali samo po izgledu, skinuti jedna cura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo