NOVI SLUČAJ ZARAZE NA PODRUČJU ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE: / Oboljela je osoba iz Drniša, bliski kontakt prethodno zaraženog

Image
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

U protekla 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljena je jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da nije bilo kršenja navedene mjere

21.4.2020.
10:44
Duško Jaramaz/Pixsell
VOYO logo

Na području Šibensko-kninske županije u utorak je, nakon tri dana bez novih slučajeva zaraze koronavirusom, zabilježen novi slučaj na području Drniša, izvijestili su iz Županijskog stožera Civilne zaštite.

Riječ je o osobi s područja Grada Drniša koja je bliski obiteljski kontakt prethodno oboljele osobe. Od početka epidemije, s današnjim danom, broj zaraženih osoba u Šibensko-kninskoj županiji je 82, a 23 osobe su ozdravile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 11 osoba i niti jedna nije na respiratoru. Dva pacijenta iz šibenske bolnice se i dalje nalaze na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 381 osoba, od čega je 244 osoba kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji je ukupno 323 osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U protekla 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljena je jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da nije bilo kršenja navedene mjere.

Nakon što tri dana zaredom nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom na području Šibensko-kninske županije, u utorak je jedan novi zabilježen na području Drniša, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovije vijesti o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti ovdje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo